Workshop Foodpairing Bier en Chocolade in Brussel

Degustatie van Bier & Chocolade, de ultieme combinatie in Brussel 

Ben jij ook een liefhebber van bier en chocolade? Wij zorgen voor de ultieme combinatie van beide met deze workshop foodpairing van bier en chocolade. Wij serveren exclusieve bieren die de ultieme praline proberen te verleiden. Onder leiding van onze bevlogen biersommelier en chocoladespecialist ontdek je een absolute smaaksensatie.

Waarom kiezen voor een workshop foodpairing van bier en chocolade in Brussel? 
Bier en chocolade hebben gezamenlijke kenmerken: bitter, zoet, fruitig, kruidig, … Samen met een ware bier-en chocoladekenner ontdek je de wondere wereld van vijftig tinten wit, bruin of zwart. Een smaakvolle combinatie die je zal overdonderen.

Verras je collega’s en vrienden met dit uniek, leerrijk en lekker top event.

Deze workshop foodpairing bier en chocolade kan je makkelijk combineren met een culinaire of smaakvolle stadswandeling in Brussel.
 

Voorbeeldprogramma van een workshop foodpairing bier en chocolade in Brussel:

  • 17u00 : ontvangst op een locatie naar keuze (of zelfs op kantoor)
  • 17u15 : introductie van een workshop foodpairing en uitleg door onze zytholoog
  • 17u30 : degustatie van 4 bieren en 4 pralines
  • 18u30 : einde van het event

Duur en prijs van de activiteit: 

  • 1,5 uur voor 4 bieren & 4 pralines: vanaf € 39 per persoon*
  • 2 uur voor 6 bieren & 6 pralines: vanaf € 45 per persoon*
*Prijs geldig vanaf 20 deelnemers. Voor groepen vanaf 50 personen, aangepaste prijzen op aanvraag. De prijzen zijn exclusief btw.

Inbegrepen:

  • Uitleg en begeleiding door een gediplomeerde zytholoog
  • Verschillende bier- en chocolade degustaties

Bijkomende info:

  • Op deze formule zijn tal van aanpassingen en combinaties met andere events in Brussel mogelijk.
Wens je meer informatie over deze workshop foodpairing bier en chocolade in Brussel, contacteer ons of neem een kijkje bij onze veelgestelde vragen. Je kan ons eveneens bereiken per telefoon op +32 (0)2 227 46 75 van ma tot vrij van 09u tot 17u.












  

Een leuke afsluiter van een weekje hard werken met de internationale collega’s ! Uiteraard moesten we ze onderdompelen in de Belgische specialiteiten als bier dat verrassend werd “gepaired” met chocolade, een wandeling langs de historische gebouwen rond de Grote Markt en een echte stoemp met saucissen en spek!

Workshop foodpairing bier en chocolade Brussel - Engie - Oktober 2018





Workshop Foodpairing Bier en Chocolade in Brussel
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x