Webshop coming soon...

Ontdek onze Belgische steden

Een fantastische teambuilding die we niet snel zullen vergeten… Een meeting event tot in de puntjes verzorgd… Een incentive met een overheerlijke culinaire toets… Een bruisende netwerkactiviteit om u tegen te zeggen…

Discover Belgium is al meer dan 10 jaar dé specialist voor een piekfijne organisatie van culinaire, culturele en originele city events voor bedrijven. Wij zijn kind aan huis in 20 Belgische grootsteden en kennen de mooiste plekjes en de fijnste eetadresjes.

Een rustige culinaire wandeling, een pittig stadsspel, een bier-, gin- of chocoladeworkshop? Een event combineren met een meeting of een incentive? Wij werken event formules uit op maat van uw wensen voor groepen vanaf 20 personen. Wij hebben er nu al goesting in!


Hoe kunnen wij u helpen?


TEAMBUILDING EVENTS

Een originele workshop of een leuke culinaire wandeling? Discover Belgium bereidt je teambuilding van A tot Z voor. Verras je medewerkers & boost de teamspirit! 

INCENTIVES


Kan je altijd rekenen op je team, partners of leveranciers? Beloon ze met een origineel incentive event in een Belgische stad met een extra culinaire toets. 


MEETING EVENTS


Wij helpen je bij het vinden van een mooie meeting locatie voor vergaderingen, congressen en workshops. Wij combineren dit graag met een toffe activiteit. 

NETWORKING EVENTS


Origineel netwerkevent organiseren? Contacteer Discover Belgium! Verras je (nieuwe) contacten met smakelijke foodpairing of een spannend stadsspel.

DESTINATION MANAGEMENT COMPANY


DMC gezocht? Discover Belgium is je match! Wij organiseren unieke groeps- & zakenreizen in België in 5 talen. 

Veelgestelde vragen

Staat er een teambuilding op de planning of wil je een bedrijfsevent organiseren? Hier vind je alvast een overzicht van onze meest gestelde vragen.