Uniek culinair stadsspel in Brussel

Brussel spelenderwijs ontdekken en proeven

Onze hoofdstad spelenderwijs ontdekken én proeven. Dat kan! Niet alleen leer je de meest interessante plekjes van de stad kennen, je speelt ook een leuk spel samen met je collega’s met de prachtige Brusselse binnenstad als decor. Je schuift bovendien de benen onder tafel in 3 gezellige restaurants. Kortom, een uniek recept voor een onvergetelijke dag!

Hoe Brussel ontdekken tijdens een spannend culinair stadsspel?

Brussel is als hoofdstad van Europa een multiculturele ontmoetingsplaats, en dat merk je wanneer je door de stad wandelt. Elke buurt heeft zo zijn eigen identiteit. Met de majestueuze Grote Markt, het indrukwekkende stadhuis, Manneken Pis, het imposante justitiepaleis, de gezellige Marollen, de Rue des Bouchers met zijn typische Brusselse restaurantjes, de koningsgalerijen, etc., heeft Brussel bovendien enkele pareltjes van bezienswaardigheden in huis. Dit en zoveel meer ontdek je tijdens ons spannend stadsspel in hartje Brussel.

Zin om onze hoofdstad op een leuke manier te leren kennen? Plezier, avontuur, teamspirit, maar vooral ook gastronomisch genieten in 2 of 3 zorgvuldig geselecteerde restaurants zijn de ingrediënten van dit leuke teambuilding event in hartje Brussel. Ga op ontdekking van het Sint Katelijne plein tot aan Bozar of van de Marollen tot aan de Zavel.

Welk spel wordt er gespeeld? Wat zijn de opdrachten? 

De groep wordt verdeeld in kleinere groepjes van 5-6 personen. Tijdens een lekker aperitiefje legt onze event manager het doel en de verschillende opdrachten van het spel uit: quiz, fotoreportage, puzzel, proeftest van lokale lekkernijen, … De opdrachten worden bepaald in functie van de tijd en het afgelegde parcours. Tijdens het stadsspel in Brussel ontdek je ook tal van historisch interessante bezienswaardigheden en word je culinair verwend.

Op het einde van het event wordt de groepswinnaar verkozen en ontvangt de groep een leuke en gepaste prijs. Het is een unieke mix om je collega’s op een andere manier te leren kennen. Beleef Brussel echt!

Wil je eerder halt houden in leuke Brusselse cafés? Bekijk dan onze bierwandeling met zytholoog.

Voorbeeldprogramma van een culinair stadsspel in Brussel:

 • 18u00: verwelkoming door onze event manager uitleg van het stadsspel
 • 18u30: voorgerecht in restaurant A
 • 19u15: vervolg van het stadsspel
 • 19u45: hoofdgerecht in restaurant B
 • 20u45: vervolg van het stadsspel
 • 21u30: dessert in restaurant C, afsluiting van stadsspel met prijsuitreiking
 • 22u00: einde van het event

Duur: ongeveer 4 uur

Prijs: vanaf € 115* per persoon

*Prijs geldig vanaf 20 deelnemers. Voor groepen vanaf 50 personen, aangepaste prijzen op aanvraag. De prijzen zijn exclusief btw.

Inbegrepen:

 • Driegangenmenu (voorgerecht, hoofdgerecht & dessert) op 3 verschillende locaties
 • Bijpassende dranken: 2 glazen wijn/pintje/soft/water + koffie/thee
 • Begeleiding door onze event manager tijdens het hele event 
 • Stadsspel in Brussel met een 'lekkere' hoofdprijs
 • Organisatie, coördinatie en logistiek van het event
 • Garantie op een fijne tijd

Bijkomende info:

 • Het culinaire stadsspel in Brussel kan zowel ’s middags als ’s avonds.
 • Op deze formule zijn tal van aanpassingen mogelijk.
 • In functie van het budget wordt de keuze van de restaurants, gerechten en drank aangepast.
Wens je meer informatie over dit  culinair stadsspel in Brussel,  contacteer ons of neem een kijkje bij onze veelgestelde vragen. Je kan ons eveneens bereiken per telefoon op +32 (0)2 227 46 75 van ma tot vrij van 09u tot 17u.

Een tevreden klant is goud waard!

Stripmuur in de straten van Brussel

KBC  - Culinair stadsspel in Brussel

Onze gids was een zeer aangename dame in de omgang en kende Brussel op haar duimpje! De opdrachten brachten onze mensen dichter bij elkaar. We hebben heel veel positieve reacties gekregen, en zouden deze ervaring bij Discover Belgium zeker aanraden!

Boehringer-Ingelheim - Culinair stadsspel met gids in Brussel
Over het algemeen was dit een geslaagde teambuilding. Ondanks het weer en de overrompeling door Catalanen heb ik heel wat positieve signalen gehoord.  We hebben jullie aan een collega aangeraden voor een teambuilding met een ander BI team.
Culinair-stadsspel-BrusselStart People - Culinair stadsspel met gids in Brussel 
Uitermate tevreden! Vanaf het eerste contact voelde ik meteen dat het geen ‘standaardformule’ was, er werd gevraagd naar de samenstelling van de groep, de interesses ed om dan met een heel leuk voorstel te komen dat fun, info en eten zeer mooi combineerde. De avond zelf was dan ook zeer geslaagd, op een speelse manier hebben we Brussel ontdekt, lekker gegeten en heel veel gelachen! Ik zou zeggen: doe zo verder!
Groetjes Kelly & team


Uniek culinair stadsspel in Brussel
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x