BELGIAN BAR @Gare Maritime

OPENING SOON!

Na de lancering van onze webshop vorig jaar, zetten wij onze dynamiek verder met de opening van onze Belgian Bar. Over enkele dagen zullen wij het genoegen hebben je te mogen verwelkomen aan ons overdekt terras in het Gare Maritime om u jou de beste Belgische lokale dranken aan te bieden.

Kom proeven van onze heerlijke Belgische wijnen, gins, biertjes en andere sterke dranken, vergezeld van artisanale crackers. Verkies jij liever een alcoholvrij aperitief of een huisgemaakte limonade? Ook dit kunnen wij je aanbieden. 

Als kers op de taart organiseren we ook verschillende culinaire ontdekkingsworkshops, zoals Gin Tasting en Foodpairing Beer and Chocolate.

We kijken er naar uit je daar spoedig te kunnen ontmoeten!

Over de Gare Maritime

De Gare Maritime, het voormalige goederenstation, gebouwd in 1907, wordt 110 jaar later volledig gerenoveerd.

De Gare Maritime is een energieneutraal gebouw. De energie wordt ter plaatse hernieuwbaar opgewekt: warmte en koude door geothermie, elektriciteit door zonnepanelen. Er wordt in de gehele Gare Maritime geen gebruik gemaakt van fossiele brandstoffen voor verwarmen of koelen.

De gebouwschil is geoptimaliseerd om zo weinig mogelijk energie te verliezen en tegelijk zoveel mogelijk te profiteren van natuurlijk daglicht. Driedubbele isolerende en dynamische zonwerende beglazing dragen bij tot circulariteit en beperking van energievraag. Wat betreft ventilatie, koeling en verlichting worden de laatste state-of-the-art technische installaties voorzien.

BELGIAN BAR @Gare Maritime

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x