Discover Brussels, an APPetizing adventure

Discover Brussels, an APPetizing adventure

Deze interactieve stadswandeling in Brussel is een leuke combinatie van historische weetjes, een ludiek stadsspel en een smaakvolle ontdekking van Brusselse specialiteiten. En 100% Corona-proof. 

Interactief stadsspel I Brusselse specialiteiten I 2 tot 6 pers. I 2-4u

Ontdek met vrienden of collega's Brussel op een ludieke manier dankzij deze interactieve tour. Met behulp van een app op je smartphone, wandel je op eigen tempo langsheen de 20 leukste en mooiste plekjes van de historische binnenstad. Dankzij geolocalisatie zal onze vriend Julien, een echte Brussel-kenner, jullie naar allerlei bekende maar ook minder gekende bezienswaardigheden begeleiden.   

Naast een korte uitleg en grappige anekdotes, staat er ook een leuk stadsspel op het programma. Raadsels kraken, puzzels maken, informatie zoeken, originele selfies nemen... ze maken er een spannende en ludieke ontdekkingstocht van.

Brusselse specialiteiten proeven hoort er uiteraard ook bij. Een lekkere lunch, een dorstlessend biertje en heerlijke chocolade. Of kies voor Brusselse lekkernijen verzameld in een geschenkpakket.

Wat is de prijs voor een all in avontuur (stadswandeling/spel met de APP + hoofdgerecht + biertje + chocoladeproevertje) : 

  • € 49 p.p. incl. btw (€ 40,50 excl. btw)

Wat is de prijs voor het avontuur met geschenkpakket (stadswandeling/spel met de APP + geschenkpakket t.w.v. €16)

  • € 39 p.p. (incl. btw) per groep van 2-3 personen 
  • € 59 p.p. (incl. btw) per groep van 4-6 personen 
  • € 16 (incl. btw) per bijkomend geschenkpakket

De afhaling van de geschenkpakketten gebeurt rechtstreeks bij onze partners tijdens uw tour.

Wanneer kunnen we aan deze tour deelnemer? Alle dagen. Je kan starten op elk moment van de dag. Je hoeft enkel rekening te houden met de openingsuren van de handelaar voor je geschenkpakket af te halen (18u).

Wat is de omvang van het traject en hoe lang duurt het spel? +/- 5 km - 2,5 tot 3 uur

Hoe lang duurt deze tour? Er staat geen tijdslimiet op het spel. Bijgevolg kan de wandeling op eigen tempo en is de tijdsduur hiervan uiteraard afhankelijk. Maar gemiddeld kan je de wandeling met de opdrachten afleggen in +/- 2,5 uur.

Wens je meer informatie over deze Discover Brussels, an APPetizing Adventure, contacteer ons of neem een kijkje bij onze veelgestelde vragenJe kan ons eveneens bereiken per telefoon op +32 (0)2 227 46 75 van ma tot vrij van 09u tot 17u.

Discover Brussels, an APPetizing Adventure kwam tot stand met de financiële steun van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest en visit.brussels.

 

Discover Brussels, an APPetizing adventure
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x