Discover Brussels, an APPetizing adventure

Deze interactieve stadstour in Brussel is een leuke combinatie van historische weetjes, een ludiek stadsspel en een smaakvolle ontdekking van Brusselse specialiteiten verzameld in een geschenkenpakket. En 100% Corona-proof. 

Interactief stadsspel l Geschenkpakket l 2 tot 6 personen l 2-3u

Ontdek met vrienden of collega's Brussel op een ludieke manier dankzij deze interactieve tour. Met behulp van een app op je smartphone, wandel je op eigen tempo langsheen de 20 leukste en mooiste plekjes van de historische binnenstad. Dankzij geolocalisatie zal onze vriend Julien, een echte Brussel-kenner, jullie naar allerlei bekende maar ook minder gekende bezienswaardigheden begeleiden.   

Naast een korte uitleg en grappige anekdotes, staat er ook een leuk stadsspel op het programma. Raadsels kraken, puzzels maken, informatie zoeken, originele selfies nemen, ... ze maken er een spannende en ludieke ontdekkingstocht van.

Brusselse specialiteiten proeven hoort er uiteraard ook bij. Zo hebben we enkele Brusselse lekkernijen verzameld in een heerlijk geschenkpakket dat je tijdens of na de tour kan afhalen bij één van onze lokale partners.


Wat is de prijs?

  • € 39 voor 2-3 personen (inclusief geschenkpakket ter waarde van €16)
  • € 59 voor 4-6 personen (inclusief geschenkpakket ter waarde van €16)
  • € 16 per bijkomend geschenkpakket

Wanneer kunnen we aan deze tour deelnemer? Alle dagen. Je kan starten op elk moment van de dag. Je hoeft enkel rekening te houden met de openingsuren van de handelaar voor je geschenkpakket af te halen (18u).

Wat is de omvang van het traject en hoe lang duurt het spel: +/- 5 km - 2,5 tot 3 uur

Hoe lang duurt deze tour? Er staat geen tijdslimiet op het spel. Bijgevolg kan de wandeling op eigen tempo en is de tijdsduur hiervan uiteraard afhankelijk. Maar gemiddeld kan je de wandeling met de opdrachten afleggen in +/- 2,5 uur.

Is deze tour corona-proof? Ja, als jullie zich aan de maatregelen houden die van kracht zijn. Een klein geheugensteuntje:

  • Het dragen van een mondmasker is nog verplicht in sommige plaatsen van het Brussels grondgebied.
  • Desinfecteer de handen regelmatig. 
  • Respecteer de sociale afstand (1,5m) zoveel mogelijk.
  • Maar vooral: geniet van dit uniek ontspanningsmoment in deze bijzondere tijden.
Wens je meer informatie over deze Discover Brussels, an APPetizing Adventure, contacteer ons of neem een kijkje bij onze veelgestelde vragen. Je kan ons eveneens bereiken per telefoon op +32 (0)2 227 46 75 van ma tot vrij van 09u tot 17u.

Discover Brussels, an APPetizing Adventure kwam tot stand met de financiële steun van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest en visit.brussels.

 

Ontdek de andere events in Brussel
Discover Brussels, an APPetizing adventure

Discover Brussels, an APPetizing adventure

Deel met je vrienden:
Ontdek de andere events in Brussel

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x