Sprout 2B Brussels Tour

Sprout 2B Brussels Tour

Unieke smaakvolle stadswandeling in hartje Brussel

Wil jij met je collega’s of  vrienden  graag onze prachtige hoofdstad (her)ontdekken? Kies dan voor deze Sprout 2B Brussels Tour. Met een plannetje van Brussel, een uitgestippelde route en uitleg van tal van bezienswaardigheden ontdek je onze prachtige hoofdstad op je eigen ritme. Je houdt halt bij verschillende ‘Sprout 2B Brussels’ partners voor een typisch Brussels gerecht, een heerlijk zoet proevertje en een lekker biertje.

Waarom kiezen voor een stadswandeling zoals Sprout 2B Brussels Tour?
Groene spruitjes staan niet op het menu maar ze zijn wel kenmerkend voor Brussel. Onze hoofdstad bruist meer dan ooit van cultuur, gastronomie, diversiteit, gastvrijheid, jovialiteit en ongedwongenheid. De Brusselaars zijn dan ook fier op hun stad en na de tumultueuze events van 2016 werd #sprouttobebrussels in het leven geroepen.

Hoe ontdek je de stad op een unieke manier met de Sprout 2B Brussels Tour?
Je ontvangt een ‘Sprout 2B Brussels’ kit met daarin een plannetje van Brussel, een uitgestippeld wandeling, uitleg van talrijke bezienswaardigheden. Je wandelt op eigen tempo langsheen de leukste plekjes van de historische binnenstad met al zijn prachtige bezienswaardigheden en stopt onderweg voor het proeven van de verschillende Brusselse specialiteiten. Een typisch Brussels gerecht, een heerlijk zoet proevertje en een lokaal biertje geven een extra toets aan dit mooie programma. Neem deel aan onze “Sprout 2B Brussels Tour”, een originele manier om onze stad te leren kennen.

Wat staat er op het programma van de Sprout 2B Brussels Tour? 
Deze stadswandeling kan je maken 7 dagen op 7.  Je kan starten in de voormiddag (vanaf 09u), in de namiddag of  in de avond (ten laatste vertrekken om 20u want laatste halte moet gebeuren voor 22u). De afstand van het totale parcours is +/- 4 km en als je rustig de tijd neemt voor de verschillende haltes voor een maaltijd, proevertje en biertje mag je tellen op 3 tot 4 uur. Dit is uiteraard afhankelijk van het gekozen tempo.

Start: 7 dagen op 7  - 's morgens/'s middags/'s avonds

Traject: +/- 4 km

Prijs:  € 39 per persoon* (prijs excl. btw)

Inbegrepen in de prijs:

  • Plan van Brussel met een uitgestippelde wandeling in Brussel
  • Uitleg van de talrijke bezienswaardigheden
  • Een typisch Brusselse hoofdgerecht met een drankje
  • Een Brussels biertje
  • Een zoet proevertje

Bijkomende info:

  • Begeleiding door een officiële stadsgids bij dit Sprout 2B Brussels parcours  voor 2 uur + € 120.
  • Begeleiding door een officiële stadsgids bij dit Sprout 2B Brussels parcours voor 4 uur + € 220.


Wens je meer informatie over deze sprout 2B brussels tour, contacteer ons of neem een kijkje bij onze veelgestelde vragen. Je kan ons eveneens bereiken per telefoon op +32 (0)2 227 46 75 van ma tot vrij van 09u tot 17u.

Een tevreden klant is goud waard! Bedankt voor jullie feedback.
  

Bij deze wou ik nog even laten weten dat we een héél leuke dag hebben gehad zaterdag 9/12.

We zijn heel goed ontvangen, bij Neuhaus hebben we naast onze praline ook een heel enthousiaste uitleg gekregen over de winkel, maar ook in de kaaswinkel, bij Balls en Glory en in het Goudblommeke zijn we goed ontvangen.

Sprout 2B Brussels Tour - Tiny en Griet - december 2017


Sprout 2B Brussels Tour
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x