Onze maatregelen in corona tijden

Update:  14 oktober 2020

Helaas kunnen de meeste van onze evenementen niet doorgaan vanwege de regels die momenteel gelden in België. Onze specialiteit is om de Belgische steden en hun smaken te laten ontdekken.

Op dit moment mogen we enkel in restaurants en cafés groepen mensen samenbrengen die onder hetzelfde dak wonen of de 3 mensen die tot hun sociale bubbel behoren. Wat de proeverijen betreft, deze mogen enkel geserveerd worden in overeenstemming met de maatregelen van de horecasector en zijn dus enkel mogelijk indien de deelnemers kunnen zitten. Deze twee maatregelen samen maken het organiseren van onze evenementen erg ingewikkeld, zo niet onmogelijk. Bijgevolg kunnen wij deze evenementen enkel organiseren voor groepen die voldoen aan deze regels.

We hopen dat we snel al onze activiteiten voor bedrijven kunnen hervatten. We actualiseren onze voorstellen naarmate er nieuwe regels van kracht zijn. Aarzel uiteraard niet om ons te contacteren voor uw toekomstige plannen.

Ondertussen hebben we een selectie van fijnproeversmanden samengesteld, een gamma van Belgische producten om uw smaakpapillen te verwennen en uw (en onze) harten te verwarmen in deze moeilijke tijden.

Tot binnenkort, 

The Discover Belgium Team

Onze maatregelen in corona tijden

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x