Onze maatregelen in corona tijden

Update 20 mei 2021

De hoop om evenementen weer te kunnen organiseren groeit binnen ons team! De recente maatregelen die de regering heeft aangekondigd stellen ons in staat enkele deuren te openen en ons wat meer op de komende maanden te richten.

Op dit moment kunnen wij nog niet al onze events aanbieden omdat deze ook haltes bij onze cateringpartners bevatten. Wij kunnen alvast twee alternatieven aanbieden voor groepen van max. 25 personen:

- Rondleidingen met proevertjes in alle grote Belgische steden of in specifieke wijken van Brussel (zoals Tour&Taxis). Op het einde van de rondleiding ontvangt elke deelnemer een fijnproeversmand gevuld met heerlijke Belgische en lokale specialiteiten.

- Discover Brussels, an APPetizing adventure : een interactief, ludiek en gastronomisch event om Brussel te ontdekken, dankzij onze gloednieuwe applicatie. Dit evenement is perfect 'covid-proof' en biedt jullie teams de mogelijkheid in kleine groepen van 2 tot 6 personen samen een leuke tijd te beleven. 

Vanaf september 2021 hopen wij al onze activiteiten voor bedrijven te hervatten. Aarzel niet om ons te contacteren om jullie toekomstige evenementen in te plannen. Wij passen ons aanbod aan van zodra er nieuwe overheidsmaatregelen gekend zijn.

We kijken er naar uit jullie spoedig te zien,

Het Discover Belgium Team

Onze maatregelen in corona tijden

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x