RELATIEGESCHENKEN VOOR BEDRIJVEN

RELATIEGESCHENKEN VOOR BEDRIJVEN

Ben je voor je bedrijf op zoek naar een origineel, gastronomische en geëngageerd geschenk om je medewerkers, klanten of partners te bedanken?

Wil jij je medewerkers bedanken voor hun harde werk van de afgelopen maanden?
Wens jij een nieuwe collega op leuke manier in je team verwelkomen?
Of wil je graag een nieuwe klant op een originele manier welkom heten?
Ben je op zoek naar een origineel eindejaarsgeschenk voor je medewerkers?
Ontdek wat Delicious Belgium kan bieden wat je zoal zoekt!

Themamanden

We hebben al een reeks themamanden voor fijnproevers samengesteld: specialiteiten uit jouw regio, biologische geschenkmanden, aperoboxen, enz. Neem alvast een kijkje bij onzethemamanden. Eén van hen zal misschien net zijn wat je zoekt!


Stel zelf je geschenkmand samen

Ben je op zoek naar een geschenk dat volledig in overeenstemming is met de waarden van je bedrijf? Weet je precies welke producten je wenst of heb je slechts een idee van de producten die je voorkeur dragen, wij stellen jouw op maat gemaakte geschenkmanden samen.

Cadeaubonnen

Last van keuzestress? Kies voor een cadeaubon, een leuk alternatief zodat de 'gelukkige' zelf een selectie kan maken volgens zijn of haar wensen. Je bepaalt enkel het bedrag en wij zorgen voor de verrassing!


Levering

Wij zorgen voor de levering van elk product of geschenkmand, zowel op kantoor als bij de verschillende collega's  thuis. We zorgen ervoor dat zij hun cadeaus krijgen waar jij ze wilt hebben.


Personalisatie

Wil je graag een persoonlijk tintje aan je cadeau geven? Wij zorgen ervoor dat het briefje van de manager of een andere goodie met het logo van je bedrijf aan het mandje wordt toegevoegd.


Contact

Bespreek je graag even jouw idee? Of ontvang je graag een prijsofferte? Of wil je gewoonweg wat meer info over de verschillende mogelijkheden? Wij helpen je graag verder!


RELATIEGESCHENKEN VOOR BEDRIJVEN
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x