phone +32 2 580 0 580

Ons verhaal

Ons verhaal start in België

België, een land met een eigenzinnige maar o zo sympathieke cultuur. Het land met de lekkerste chocolade, de goudgele frietjes, de noeste wielrenners, een rijkelijke biercultuur en de zachtste dialecten. 

Discover Belgium wil teams en bedrijven inspireren met gezellige stadswandelingen en originele stadsspelen in de belangrijkste Belgische steden. We herontdekken onze architecturale pareltjes onder leiding van gepassioneerde gidsen. Honger en dorst? We houden uiteraard halt in de fijnste eetadresjes om al onze zintuigen te prikkelen.

Ons verhaal start in Brussel

In de schaduw van het Brusselse Atomium ligt de hoofdzetel van Discover Belgium. Van hieruit organiseren we leuke teambuildings, incentives, network- en meeting events voor nationale en internationale bedrijven. 

Van Oostende tot Spa, van Antwerpen tot Bastenaken, van Luik tot Leuven, van Brussel tot Gent. Discover Belgium is kind aan huis in alle Belgische (groot)steden. 

Een event voor 20 personen of een bedrijfsevenement van 200 personen? Wij hebben nu al zin om jouw activiteit te organiseren. Met een big smile natuurlijk.


Jouw verhaal, start hier!

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x