phone +32 2 580 0 580

Onze waarden

Discover Belgium staat voor een persoonlijke aanpak en een professionele begeleiding op maat van je bedrijf en organisatie. Een uitstekende kwaliteit afleveren en een service garanderen van A tot Z? Dat vinden wij evident! Lees hier wat wij echt belangrijk vinden…

Ontdekken 2.0

Als ware ontdekkingsreizigers gaan we elke dag op verkenning en avontuur. Want als trotse Belgen kennen we ons thuisland en haar bloeiende steden by heart. Kuieren in gezellige buurten, neerploffen in authentieke eetcafés of botsen op stoere graffiti om de hoek. Met Discover Belgium willen we jou, je groep, je team, je klanten of je partners graag dezelfde verwondering, verbazing en amusement gunnen. Start hier!

Smaakmakers

Dat onze smaakpapillen goed ontwikkeld zijn, mag je gerust een understatement noemen. Iemand moet al die Belgische lekkernijen toch voorproeven? Wij houden van pure chocolade, dorstlessend bier en krokante Belgische frietjes. Tijdens een teambuilding, incentive event of stedentrip gaan we voor het verrassingseffect en gaan we op zoek naar de lekkerste eetadresjes. Een mandje met lokale lekkernijen als afscheidscadeau? Foodies zijn welkom!

A la carte

Iedereen is anders. Da’s spannend en leuk. Het maakt je groep dynamisch. We bedenken dan ook met plezier een plan op maat. Eentje dat netjes gegoten zit, tiptop volgens het DNA van je team. Je meeting om klokslag 8u30 starten met verse fruitsappen en gebak? Je incentive aftrappen bij zonsondergang? Of een wandelroute met drietalige begeleiding? No problem. Voor iedere groep, voor ieder budget halen we het onderste uit de kan. A la carte, we hebben niets liever.

The extra smile

Het team van Discover Belgium is een team van positivo’s (yep!) en daar zijn we trots op! Al van bij de eerste kennismaking zoeken we naar de klik met jou en je bedrijf om het te matchen met onze werking en ons uitgebreid aanbod. Locatie gevonden? Formule op je lijf geschreven? Sfeer is de saus die de custom made beleving uniek maakt. En die positieve vibes laten we graag nazinderen. Daarom trakteren we alle deelnemers op een leuke herinnering. Benieuwd? Wij ook!

Female touch

Ambitieuze en avontuurlijke vrouwen bij elkaar? Dat zorgt voor bakken energie! Verrassende formules en originele invalshoeken bedenken? Wij zetten graag onze organisatorische skills op scherp en zijn niet bang van een uitdaging. Vanuit ons oerinstinct bereiden we ieder scenario minutieus voor. Proactief, praktisch, persoonlijk en met een female touch. Zo ben je zeker dat elk evenement geregeld is met de puntjes op de piekfijne afwerking.


Originele teambuilding of memorabele business trip? Contacteer ons!

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x