phone +32 2 580 0 580

Smaakvol stadsspel in Charleroi (&Escape room)

Charleroi spelenderwijs proeven en ontdekken 

Zin om Charleroi op een leuke en smaakvolle manier te leren kennen? Ontdek de meest interessante plekjes van de stad en speel het leuke stadsspel samen met je collega’s of vrienden met de binnenstad als decor. Tussendoor hou je halt voor het proeven van lokale lekkernijen en schuif je aan tafel voor een heerlijke taart met koffie. Kortom, een uniek recept voor een onvergetelijke dag!

Hoe Charleroi ontdekken tijdens een smaakvol stadsspel?
Een stad die leest als een strip met zijn charmante inwoners , de “Carolo’s”, zijn rijke industriële geschiedenis en bruisend stadscentrum. Niet voor niets is het dé “ Waalse striphoofdstad” waar helden zoals Lucky Luke, de Smurfen, … het levenslicht zagen. Ook cultureel is Charleroi een hoogvlieger met vele musea en historische sites.

Welk spel wordt er gespeeld? Wat zijn de opdrachten? 
De groep wordt verdeeld in kleinere groepjes van 5-6 personen. Tijdens een korte briefing legt onze event manager het doel en de verschillende opdrachten van het spel uit: quiz, fotoreportage, puzzel, proeftest van lokale lekkernijen, … De opdrachten worden bepaald in functie van de tijd en het afgelegde parcours. Tijdens dit stadsspel ontdek je ook tal van historisch interessante bezienswaardigheden en word je 'lekker' verwend.

Op het einde van het event wordt de groepswinnaar verkozen en ontvangt de groep een leuke prijs. Het is een unieke mix om je collega’s en vrienden op een andere manier te leren kennen.

Voorbeeldprogramma van een smaakvol stadsspel in Charleroi:

 • 14u00: verwelkoming door onze event manager en uitleg van het stadsspel
 • 14u15: stadsspel met verschillende opdrachten en halte voor het proeven van lokale lekkernijen
 • 15u15: halte voor taart en koffie (of drankje met Belgische tapas)
 • 15u45: vervolg van het stadsspel met opdrachten en halte voor het proeven van lokale lekkernijen
 • 16u45: afsluiting van het stadsspel met een streekbiertje en prijsuitreiking  
 • 17u00: einde van het event

Duur: 3 uur

Prijs: vanaf € 45 per persoon*

* Prijs geldig vanaf 20 deelnemers. Voor groepen vanaf 50 personen, aangepaste prijzen op aanvraag. De prijzen zijn exclusief btw.

Inbegrepen:

 • Stadsspel met een 'lekkere' hoofdprijs
 • Proevertjes langsheen het parcours
 • Taart met koffie/thee
 • Streekbiertje
 • Begeleiding door onze event manager tijdens het hele event 
 • Organisatie, coördinatie en logistiek van het event
 • Garantie op een fijne tijd

Bijkomende info:

 • Het stadsspel kan zowel ’s middags als ’s avonds.
 • Op deze formule zijn tal van aanpassingen mogelijk.
 • Het  stadsspel kan eveneens gecombineerd worden met een lunch of diner in verschillende restaurants. Ontdek het uniek culinair stadsspel in Charleroi.


Smaakvol stadsspel & Escape room in Charleroi

Wil je de stad spelenderwijs proeven en ontdekken met een finale ontsnapping in de escape room. Spanning, plezier, teamspirit en creativiteit ten top!

Zin in een dagje vol spanning met je team? Trek op verkenning in de stad en speel het spannende stadsspel. We houden de spanning erin tot op het einde want daarna trek je de escape room in. En probeer daar maar eens uit te raken binnen de opgegeven tijd.

Laat je samen met collega's of vrienden opsluiten in een mysterieuze escape room. Je hebt slechts 60 minuten de tijd om uit deze escape room te ontsnappen door een hele reeks gevarieerde puzzels op te lossen. Samenwerking en inventiviteit zijn hiervoor cruciaal.

Kortom een heerlijk, uniek en spannend teambuilding event! 

Duur: + 1,5 uur bij bovenstaand programma 

Prijs: + € 20 per persoon* op bovenstaande prijs


Wens je meer informatie over dit  smaakvolle stadsspel (& escape room) in Charleroi, contacteer ons of neem een kijkje bij onze veelgestelde vragen. Je kan ons eveneens bereiken per telefoon op +32 (0)2 580 0 580 van ma tot vrij van 09u tot 17u.


keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x