Uniek culinair stadsspel in Mechelen

Mechelen spelenderwijs ontdekken en proeven

Mechelen als decor voor een spannend en culinair stadsspel, dat is wat je mag verwachten. De groep wordt verdeeld in kleinere groepjes van 5-6 personen. Onze event manager legt het doel en de verschillende opdrachten van het spel uit: quiz, fotoreportage, puzzel, proeftest van lokale lekkernijen, … De opdrachten worden bepaald in functie van de tijd en het afgelegde parcours. Op het einde van het event wordt de groepswinnaar verkozen en ontvangt de groep een leuke en gepaste prijs.

De stad van de ‘Maneblussers’ staat bekend als winkelstad, maar ook als cultuurhistorische schatkamer. Naast de indrukwekkende Sint-Romboutskathedraal, de gezellige Grote Markt en het pittoreske begijnhof, telt Mechelen nog tal van historisch interessante bezienswaardigheden. Bovendien loopt er een heus netwerk van steegjes en paadjes doorheen de stad, die de prachtige pleinen en parkjes met elkaar verbinden.

Daarenboven kreeg de stad onlangs een grondige facelift waarbij ook de oude waterlopen weer in hun oorspronkelijke glorie werden hersteld, en waardoor het er nog aangenamer vertoeven is. Een ervaren gids laat je de mooiste plekjes zien van de stad, en tussendoor speel je een razend spannend stadsspel, én schuif je aan tafel in 3 restaurants voor een voor-, hoofd- en nagerecht. Kortom, laat je cultureel en culinair verwennen in één van de mooiste steden van Vlaanderen, en dit samen met je vrienden of collega’s.

Voorbeeldprogramma van een culinair stadsspel in Mechelen:

 • 18u00: verwelkoming door onze event manager uitleg van het stadsspel
 • 18u30: voorgerecht in restaurant A
 • 19u15: vervolg van het stadsspel
 • 19u45: hoofdgerecht in restaurant B
 • 20u45: vervolg van het stadsspel
 • 21u30: dessert in restaurant C, afsluiting van stadsspel met prijsuitreiking
 • 22u00: einde van het event

Duur: ongeveer 4 uur

Prijs: vanaf € 115* per persoon

*Prijs geldig vanaf 20 deelnemers. Voor groepen vanaf 50 personen, aangepaste prijzen op aanvraag. De prijzen zijn exclusief btw.

Inbegrepen:

 • Driegangenmenu (voorgerecht, hoofdgerecht & dessert) op 3 verschillende locaties
 • Bijpassende dranken: 2 glazen wijn/pintje/soft/water + koffie/thee
 • Begeleiding door onze event manager tijdens het hele event 
 • Stadsspel in Mechelen met een 'lekkere' hoofdprijs
 • Organisatie, coördinatie en logistiek van het event
 • Garantie op een fijne tijd

Bijkomende info:

 • Het stadsspel in Mechelen kan zowel ’s middags als ’s avonds.
 • Op deze formule zijn tal van aanpassingen mogelijk.
 • In functie van het budget wordt de keuze van de restaurants, gerechten en drank aangepast.
Wens je meer informatie over dit  culinaire stadsspel in Mechelen,  contacteer ons of neem een kijkje bij onze veelgestelde vragen. Je kan ons eveneens bereiken per telefoon op +32 (0)2 227 46 75 van ma tot vrij van 09u tot 17u.

Een tevreden klant is goud waard!
  

We kunnen niet anders dan Discover Belgium een dikke 10/10 te geven. Alles werd tot in de puntjes verzorgd, het was lekker, interessant, goed georganiseerd. Het was gewoon een top activiteit! Zeker om nog eens te doen om andere steden op een leuke manier te ontdekken.

Lukoil - Culinair stadsspel in Mechelen
  

Het was een superleuke ervaring die op voorhand en op de dag zelf enthousiast in goede banen werd geleid door Vanessa. Een ervaren stadsgids zorgde voor een culturele kennismaking met de stad van de Maneblussers. Het was vooral de afwisseling tussen spel, ontdekken en proeven -de hoofdingrediënten van de Discover Belgium formule waarvoor wij hadden gekozen- die bij de deelnemers het meest in de smaak viel. Vanessa had ook gezorgd voor een aangepaste lunch die perfect paste in ons budget in een mooi en lekker restaurant. Ook de prijs voor de winnende groep was een leuke touch! Kortom, een enthousiast georganiseerde daguitstap en fijne kennismaking met Mechelen!Culinaire wandeling Mechelen - Nominette

  

- Stadsgids was zeer enthousiast.

- Kwaliteit eten was heel goed en ook méér dan voldoende.

- Organisatie Discover Belgium was top! Weinig opvolging nodig langs mijn kant, wat erg fijn is.


Culinaire wandeling Mechelen - Nominette

Uniek culinair stadsspel in Mechelen
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x