Unieke boottocht in Namen

Hou je van een vleugje cultuur? Maar ook van lekker eten? Dan is onze ontdekkingstocht door Namen, inclusief boottocht op de Naamse bootjes, de ideale activiteit om samen met jouw collega’s te doen!

Bel ons: +32 2 227 46 75Doe een groepsaanvraag!

Stadswandeling inclusief boottocht in Namen!

Tijdens deze unieke stadswandeling ontdek je samen met jouw collega's de historische binnenstad en scheep je in voor een leuke boottocht in Namen. Onze ervaren gids laat je in groep kennismaken met de culturele en gastronomische geheimen van Namen, naast en op het water. Tijdens deze ontdekkingstocht grasduinen we in het rijke verleden van de stad en ontdekken we de boeiendste en fijnste plekjes van Namen. 

Na het proeven van lokale streekproducten start de gezellige boottocht doorheen Namur. Dankzij de rondvaart door de historische binnenstad krijg je immers een uniek beeld van Namen. . Afsluiten doen we in een zorgvuldig geselecteerd restaurant van Namen. Bekijk onderaan een voorbeeldprogramma.

Voorbeeldprogramma:

Enkel B2B | Duur: 6 uur | Vanaf €107 pp.*

10u00: Verwelkoming door onze gids.

10u15: Stadswandeling met degustatie van streekproducten in Namen.

11u30: Boottocht in Namen (45 minuten).

13u00: Lunch (hoofdgerecht en dessert).

14u30: Vervolg van de stadswandeling.

16u00: Einde van het event.

Doe een groepsaanvraag!


*Prijs geldig vanaf 20 deelnemers. Voor groepen vanaf 50 personen, aangepaste prijzen op aanvraag. De prijzen zijn exclusief BTW. Bovendien is op deze formule tal van aanpassingen mogelijk, bijvoorbeeld spelvorm, upgrade restaurant, upgrade menu, extra rondje boot varen enzoverder.

"Avond op maat! Zeer gepassioneerde en toegankelijke gids, de boottocht in Namen was zeer aangenaam met uitstekende ‘kapitein’ die een zeer goede uitleg gaf. De restaurants waren zeer goed, alles viel mooi binnen de voorziene tijdsspanne. Er zat een organisatie achter!" - Aannemer Haven Antwerpen.

Boot varen of boottocht in Namen door Discover Belgium.

Boot varen of boottocht in Namen door Discover Belgium.

Wie is Discover Belgium?

België, een land met een eigenzinnige maar o zo sympathieke cultuur. Het land met de lekkerste chocolade, de goudgele frietjes, de noeste wielrenners, een rijkelijke biercultuur en de zachtste dialecten.

Boot varen in Namen gezocht? Discover Belgium wil teams en bedrijven inspireren met gezellige stadswandelingen, unieke boottochten én meer in de belangrijkste Belgische steden. We herontdekken onze architecturale pareltjes onder leiding van gepassioneerde gidsen. Honger en dorst? We houden uiteraard halt in de fijnste eetadresjes of voorzien degustaties om al onze zintuigen te prikkelen.

Ons kantoor bevindt zich op de BeHere-site, een duurzaam dorp gelegen naast Tour & Taxis, in hartje Brussel. Van hieruit organiseren we leuke boot varen, stadsspelenculinaire wandelingen, teambuildings, incentives, network- en meeting events voor nationale en internationale bedrijven. Van Oostende tot Spa, van Antwerpen tot Bastenaken, van Luik tot Leuven, van Brussel tot Gent. Discover Belgium is kind aan huis in alle Belgische (groot)steden.

Volg ons op: Facebook, Instagram of LinkedIn.

Graag meer informatie over deze stadswandeling met boottocht in Namen? Contacteer ons of neem een kijkje bij onze veelgestelde vragen. Je kan ons eveneens bereiken per telefoon op +32 (0)2 227 46 75 van maandag tot vrijdag van 09u tot 17u.

Unieke boottocht in Namen
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x