Praktische info - Wie zijn wij?

Sinds oktober 2021 vind je ons niet alleen op events overal in België, maar ook in The Belgian Bar @ Gare Maritime! In deze nieuwe Brusselse hotspot op de Tour & Taxis site, serveren we jou de beste Belgische lokale dranken alsook lekkere broodjes op ons overdekt terras te midden van de prachtige tuinen van de Gare Maritime.

Kom proeven van onze heerlijke Belgische wijnen, gins, bieren en andere sterke dranken, vergezeld van artisanale crackers. Verkies jij liever een alcoholvrij aperitief of warme dranken, zoals koffie en thee? Ook daarvoor kan je bij ons terecht. 

Als kers op de taart organiseren we hier verschillende culinaire ontdekkingsworkshops, zoals een Gin Tasting en de Foodpairing Beer and Chocolate, voor particulieren (voor de komende events voor particulieren: klik hier) en voor bedrijven. 

Om een tafel aan de Belgian Bar te reserveren of je broodjes vooraf te bestellen, contacteer ons : +32 484 80 77 28 of thebelgianbar@discover-belgium.be

Kom zeker onze gezellige bar ontdekken! We kijken ernaar uit je daar te ontmoeten.

OPENINGSUREN
Maandag10:00 - 15:00
Dinsdag10:00 - 15:00
Woensdag10:00 - 15:00
Donderdag10:00 - 19:00
Vrijdag10:00 - 15:00
Zaterdag12:00 - 18:00 & tijdens events @ Gare Maritime (zie T&T agenda)
Zondag12:00 - 18:00 & tijdens events @ Gare Maritime (zie T&T agenda)


Officieel postadres : 

The Belgian Bar @ Gare Maritime (Discover Belgium)

Rue Picardstraat 9 Bus 305

1000 Brussels

Over de Gare Maritime

De Gare Maritime, het voormalige goederenstation, gebouwd in 1907, wordt 110 jaar later volledig gerenoveerd.

De Gare Maritime is een energieneutraal gebouw. De energie wordt ter plaatse hernieuwbaar opgewekt: warmte en koude door geothermie, elektriciteit door zonnepanelen. Er wordt in de gehele Gare Maritime geen gebruik gemaakt van fossiele brandstoffen voor verwarmen of koelen.

De gebouwschil is geoptimaliseerd om zo weinig mogelijk energie te verliezen en tegelijk zoveel mogelijk te profiteren van natuurlijk daglicht. Driedubbele isolerende en dynamische zonwerende beglazing dragen bij tot circulariteit en beperking van energievraag. Wat betreft ventilatie, koeling en verlichting worden de laatste state-of-the-art technische installaties voorzien.

Hoe geraak je bij The Belgian Bar @ Gare Maritime? 

De dienstregeling van de gratis shuttlebussen tussen het station van Brussel-Noord & Tour & Taxis:

Voor meer info: https://tour-taxis.com/nl/contact/ 

Praktische info - Wie zijn wij?
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x