Smaakvol stadsspel (&Escape room) - overal in België

De stad spelenderwijs proeven en ontdekken

Zin om één van België 's mooiste steden op een leuke en smaakvolle manier te leren kennen? Ontdek de meest interessante plekjes van de stad en speel het leuke stadsspel samen met je collega’s of vrienden met de prachtige binnenstad als decor. Tussendoor hou je halt voor het proeven van lokale lekkernijen en schuif je aan tafel voor een heerlijk dessert met koffie. Kortom, een uniek recept voor een onvergetelijke dag!

Welk spel wordt er gespeeld? Wat zijn de opdrachten? 
De groep wordt verdeeld in kleinere groepjes van 5-6 personen. Tijdens een korte briefing legt onze event manager het doel en de verschillende opdrachten van het spel uit: quiz, fotoreportage, puzzel, proeftest van lokale lekkernijen, … De opdrachten worden bepaald in functie van de tijd en het afgelegde parcours.

Smaakvol stadsspel & Escape room

Wil je de stad spelenderwijs proeven en ontdekken met een finale ontsnapping in de escape room. Spanning, plezier, teamspirit en creativiteit ten top!

Zin in een dagje vol spanning met je team? Trek op verkenning in de stad en speel het spannende stadsspel. We houden de spanning erin tot op het einde want daarna trek je de escape room in. En probeer daar maar eens uit te raken binnen de opgegeven tijd.

Laat je samen met collega's of vrienden opsluiten in een mysterieuze escape room. Je hebt slechts 60 minuten de tijd om uit deze escape room te ontsnappen door een hele reeks gevarieerde puzzels op te lossen. Samenwerking en inventiviteit zijn hiervoor cruciaal.

Voorbeeldprogramma van een smaakvol stadsspel:

  • 14u00: verwelkoming door onze event manager en uitleg van het stadsspel
  • 14u15: stadsspel met verschillende opdrachten en halte voor het proeven van lokale lekkernijen
  • 15u15: halte voor dessert en koffie (of drankje met Belgische tapas)
  • 15u45: vervolg van het stadsspel met opdrachten en halte voor het proeven van lokale lekkernijen
  • 16u45: afsluiting van het stadsspel met een streekbiertje en prijsuitreiking  
  • 17u00: einde van het event

Duur: 3 uur

Dit smaakvolle stadsspel is het ideale teambuilding event dat je kan spelen in verschillende steden in België:

Antwerpen

Brugge

Brussel

Charleroi

Gent

Hasselt

Kortrijk

Leuven

Luik

Mechelen

Namen

Oostende 

Wens je meer informatie over dit smaakvolle stadsspel, contacteer ons of neem een kijkje bij onze veelgestelde vragen. Je kan ons eveneens bereiken per telefoon op +32 (0)2 227 46 75 van ma tot vrij van 09u tot 17u.
Smaakvol stadsspel (&Escape room) - overal in België
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x