Stadswandelingen Gent

Stadswandelingen Gent gezocht? Trek samen met onze professionele gids op culinaire wandelingen en ontdek de boeiendste en fijnste plekjes, gepaard met interessante verhalen, cultuur, geschiedenis, leuke anekdotes en proevertjes. Ontdek hier ons gamma aan stadswandelingen in Gent!

Onze stadswandelingen zijn steeds in combinatie met heerlijke lokale specialiteiten, drank en eten. Een unieke en onvergetelijke manier om het DNA van de stad te ontdekken!

  • Culinaire wandelingen (overal in België)

Op culinaire ontdekking

Zin om Gent eens op een heel andere manier te leren kennen? Dan is deze culinaire wandeling zeker iets voor jou! Ontdek de culturele en gastronomische geheimen van Gent onder begeleiding van een ervaren stadsgids en geniet van een voor-, hoofd- en nagerecht in 3 zorgvuldig geselecteerde restaurants. Op het menu staan cultuur, geschiedenis en boeiende verhalen, gecombineerd met heerlijke gerechten.

De gids neemt je ook mee langs tal van belangrijke bezienswaardigheden. Ook wie de stad misschien wél al kent, komt terecht op verrassende plaatsen. Kortom, cultuur in combinatie met gastronomie, dát is wat je van deze culinaire wandeling mag verwachten! Deze culinaire wandelingen kan in Gent of andere steden in België.

  • Smaakvolle wandelingen (overal in België)

Unieke en smaakvolle stadswandelingen Gent

Stadswandelingen Gent gezocht? Samen met een professionele gids trek je op stadswandeling doorheen  de mooie stad en ontdek je de boeiendste en fijnste plekjes. Interessante verhalen, cultuur, geschiedenis en leuke anekdotes wisselen elkaar in snel tempo af. Bovendien houden wij af en toe halt om de smaakpapillen te prikkelen met plaatselijke lekkernijen.

In een zorgvuldig geselecteerd restaurant word je verwend met een heerlijke lunch op basis van lokale streekspecialiteiten. Nadien zetten we de ontdekkingstocht verder en sluiten we de dag af met een streekbiertje en de prijsuitreiking van de stadsquiz. Het is een unieke en onvergetelijke manier om het DNA van de stad te ontdekken! Deze smaakvolle stadswandeling kan in Gent of andere steden in België.

Stadswandelingen Gent en culinaire wandelingen door Discover Belgium.
  • Zoete en zoute zonden (overal in België)

Leuke stadsontdekkingen met heerlijke proevertjes

Samen met een professionele gids trek je op stadswandeling in Gent en ontdek je de boeiendste en fijnste plekjes. Interessante verhalen, cultuur, geschiedenis en leuke anekdotes wisselen elkaar in snel tempo af. Bovendien houden wij af en toe halt om de smaakpapillen te prikkelen met plaatselijke lekkernijen en een heerlijke taart en koffie. Nadien zetten we de ontdekkingstocht verder en sluiten we de dag af met een streekbiertje. Het is een unieke en onvergetelijke manier om het DNA van de stad te ontdekken! Deze smaakvolle stadswandeling 'light' kan in Gent of andere steden in België.

  • Chocoladewandelingen (overal in België)

België, een droom voor chocoladeliefhebbers

België is wereldwijd bekend voor zijn chocolade en dan in het bijzonder voor de heerlijke pralines. Ben je op zoek naar een unieke manier om Gent te ontdekken waarbij je ook nog heerlijke chocolade kan proeven? Dan ben je met deze chocoladewandeling op het goede adres.

Onder de vleugels van een deskundige gids volgen we tijdens deze chocoladewandeling het spoor van de beste chocolatiers in de stad. We komen daarbij niet alleen goedbewaarde geheimen van de stad te weten, maar krijgen ook de kans om te proeven van heerlijke chocoladecreaties. Deze chocoladewandeling staat voor de ultieme ontdekking van de stad en het ‘bruine goud’. Tijd om te smullen!

Indien je ook fan bent van bier, ontdek dan zeker onze 'Workshops Foodpairing Bier & Chocolade - overal in België'.

  • Bierwandelingen (overal in België)

Met een ware bierkenner op pub tasting tour

Onze bierwandeling zal jou zeker niet teleurstellen. Met een echte biergids verken je de stad Gent op zoek naar het rijke (brouwers)verleden en hou je halt in unieke locaties. Steeds speciale cafés die ofwel door hun uitgebreide bierkaart of uniek decor en historisch verleden uitblinken. 

Hier leert onze biergids jou op de echte manier bier proeven, iets dat je met al jouw zintuigen doet: horen, zien, ruiken en proeven. Hij vertelt dorstlessende verhalen over het café,  de karakteristieken van het bier en zijn brouwerij. Een ideale manier om een Gent te ontdekken in combinatie met het degusteren van heerlijke lokale en artisanale biertjes! Een absolute aanrader als teambuildingactiviteit.

Indien je ook fan bent van chocolade, ontdek dan zeker onze 'Workshops Foodpairing Bier & Chocolade - overal in België'.

Stadswandelingen en culinaire wandelingen Gent door Discover Belgium.

Stadswandelingen Gent gezocht? Misschien is dit ook interessant:

  • Discover Brussels, an APPetizing adventure (Coronaproof)

Wil jij met je collega’s of vrienden graag onze prachtige hoofdstad (her)ontdekken? Kies dan voor onze app: Discover Brussels, an APPetizing adventure. Met een plannetje van Brussel op je smartphone en uitleg van de opdrachten door onze vriend Julien, een echte Brussel-kenner, ontdek je onze prachtige hoofdstad op je eigen ritme. Je houdt halt bij verschillende partners voor een typisch Brussels gerecht, een heerlijk zoet proevertje en een lekker biertje. Of kies voor een smaakvolle geschenkmand! De app is ontwikkeld in samenwerking met Coddy Games.


  • Op geuzetour in de Brusselse brouwerijen (Brussel)

Wij gaan op zoek naar grote en kleine brouwerijen die hun geheimen aan ons willen prijsgeven. Een blik achter de schermen en in de bierglazen van een paar Belgische biermonumenten! We bezoeken het interactieve bezoekerscentrum voor artisanale lambiekbieren te Alsemberg, een authentieke artisanale Geuze-stekerij en een professionele Lambiek-brouwerij. Er wordt je ook een heerlijke lunch aangeboden, uiteraard klaargemaakt met bier.

  • Stadswandelingen met smaakmand (Coronaproof)

Ontdek de stad van jouw keuze onder begeleiding van een professionele gids die je de mooiste plekjes laat zien en geniet verder met een geschenkmand vol met heerlijke lekkernijen. Zo kan je de Belgische cultuur gewoonweg smaken in al zijn geuren en kleuren!

Deze wandelingen met geschenkmand zijn mogelijk van 09u tot 20u. Duur: ongeveer 2 uur.

Prijzen: Gids: 200€ (excl. btw) voor een halve dag (max 3 uur)  + geschenkmand (vanaf 12,50€)

Stadswandelingen Gent en culinaire wandelingen coronaproof door Discover Belgium.

Welkom bij Discover Belgium!

België, een land met een eigenzinnige maar o zo sympathieke cultuur. Het land met de lekkerste chocolade, de goudgele frietjes, de noeste wielrenners, een rijkelijke biercultuur en de zachtste dialecten.

Discover Belgium wil teams en bedrijven inspireren met gezellige stadswandelingen en originele stadsspelen in de belangrijkste Belgische steden. We herontdekken onze architecturale pareltjes onder leiding van gepassioneerde gidsen. Honger en dorst? We houden uiteraard halt in de fijnste eetadresjes om al onze zintuigen te prikkelen.

Ons kantoor bevindt zich op de BeHere-site, een duurzaam dorp gelegen naast Tour & Taxis, in hartje Brussel. Van hieruit organiseren we leuke culinaire wandelingen, teambuildings, incentives, network- en meeting events voor nationale en internationale bedrijven. Van Oostende tot Spa, van Antwerpen tot Bastenaken, van Luik tot Leuven, van Brussel tot Gent. Discover Belgium is kind aan huis in alle Belgische (groot)steden.

Een event voor 20 personen of een bedrijfsevenement van 200 personen? Wij hebben nu al zin om jouw activiteit te organiseren. Met een big smile natuurlijk!

Discover Belgium in beeld


Volg ons op: Facebook, Instagram, LinkedIn of Twitter.

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x