Unieke boottocht in Antwerpen

Hou je van een vleugje cultuur? Maar ook van lekker eten? Dan is onze ontdekkingstocht door Antwerpen, inclusief boottocht op de Antwerpse bootjes, de ideale activiteit om samen met jouw collega’s te doen!

Bel ons: +32 2 227 46 75Doe een groepsaanvraag!

Stadswandeling inclusief boottocht in Antwerpen!

Tijdens deze unieke stadswandeling ontdek je samen met jouw collega's de historische binnenstad en scheep je in voor een leuke boottocht in de haven van Antwerpen. Onze ervaren gids laat je in groep kennismaken met de culturele en gastronomische geheimen van Antwerpen. Tijdens deze ontdekkingstocht grasduinen we in het rijke verleden van de stad en ontdekken we de boeiendste en fijnste plekjes van Antwerpen. 

Na het proeven van lokale streekproducten start het gezellig boot varen doorheen Antwerpen. We stappen namelijk op één van de Antwerpse bootjes voor een gezellige boottocht. Want dankzij de rondvaart krijg je een uniek beeld van Antwerpen. Tijdens het boot varen kun je op vraag ook genieten van een heerlijk aperitiefje. Bekijk onderaan een voorbeeldprogramma.

Voorbeeldprogramma:

Enkel B2B | Duur: 5 uur | Vanaf € 125 pp.*

10u00: Verwelkoming door onze gids

10u15: Stadswandeling met degustatie van streekproducten in Antwerpen

11u30: Boottocht in Antwerpen op 't Eilandje (50 minuten) -> max. 12 personen / schip (extra schip mogelijk) of tour in de haven (vanaf 30 personen)

12u30: Lunch (hoofdgerecht en dessert)

14u00: Vervolg van de stadswandeling.

15u00: Einde van het event.

Doe een groepsaanvraag!


*Prijs geldig vanaf 12 deelnemers. Voor groepen vanaf 50 personen, aangepaste prijzen op aanvraag. De prijzen zijn exclusief BTW. Bovendien is op deze formule tal van aanpassingen mogelijk, bijvoorbeeld spelvorm, upgrade restaurant, upgrade menu, extra rondje boot varen enzoverder.

"Avond op maat! Zeer gepassioneerde en toegankelijke gids, de boottocht in Antwerpen was zeer aangenaam met uitstekende ‘kapitein’ die een zeer goede uitleg gaf. De restaurants waren zeer goed, alles viel mooi binnen de voorziene tijdsspanne. Er zat een organisatie achter!" - Aannemer Haven Antwerpen.

Boot varen of boottocht in Antwerpen door Discover Belgium.

Boot varen of boottocht in Antwerpen door Discover Belgium.

Wie is Discover Belgium?

België, een land met een eigenzinnige maar o zo sympathieke cultuur. Het land met de lekkerste chocolade, de goudgele frietjes, de noeste wielrenners, een rijkelijke biercultuur en de zachtste dialecten.

Boot varen in Antwerpen gezocht? Discover Belgium wil teams en bedrijven inspireren met gezellige stadswandelingen, unieke boottochten én meer in de belangrijkste Belgische steden. We herontdekken onze architecturale pareltjes onder leiding van gepassioneerde gidsen. Honger en dorst? We houden uiteraard halt in de fijnste eetadresjes of voorzien degustaties om al onze zintuigen te prikkelen.

Ons kantoor bevindt zich op de BeHere-site, een duurzaam dorp gelegen naast Tour & Taxis, in hartje Brussel. Van hieruit organiseren we leuke boot varen, stadsspelenculinaire wandelingen, teambuildings, incentives, network- en meeting events voor nationale en internationale bedrijven. Van Oostende tot Spa, van Antwerpen tot Bastenaken, van Luik tot Leuven, van Brussel tot Gent. Discover Belgium is kind aan huis in alle Belgische (groot)steden.

Volg ons op: Facebook, Instagram of LinkedIn.

Graag meer informatie over deze stadswandeling met boottocht in Antwerpen? Contacteer ons of neem een kijkje bij onze veelgestelde vragen. Je kan ons eveneens bereiken per telefoon op +32 (0)2 227 46 75 van maandag tot vrijdag van 09u tot 17u.

Unieke boottocht in Antwerpen
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x