Destination Management Company België

Op zoek naar een verbluffende locatie in België voor je groepsreis? 
Je business partners trakteren op een smakelijke citytrip in België?
Een reisprogramma op maat uitstippelen voor bedrijven?

Als Destination Management Company is Discover Belgium je travel match! Wij organiseren spectaculaire groeps- en zakenreizen met een culinaire toets zodat je België letterlijk en figuurlijk proeft en ontdekt. Géén betere reisbestemming dan onze topsteden. Géén betere manier om te genieten! 

Welkom in culinair België

Waarom naar de andere kant van de wereld trekken als België boomt van gezellige adresjes en activiteiten? Neem contact op met onze local lovers voor een verrassende stedentrip in eigen land. DMC Discover Belgium organiseert inspirerende weekends, midweken en vakanties voor zo’n 20 tot 200 personen. Al is meer of minder natuurlijk géén probleem. Je hele team, al je buitenlandse contacten of je partners kunnen delen in de vreugde. Wij laten je groep met veel plezier en passie kennismaken met onze straffe steden.

Van culi tot cultuur

Kan je gezelschap een gastronomische keuken wel smaken? Of houden je gasten er meer van zelf de handen uit de mouwen te steken? Een chocoladeworkshop, een bierproeverij… Discover Belgium heeft ontelbare formules in huis! Van de Waalse bossen tot de Belgische kust, organiseren we:

  • Stadswandelingen met hip, origineel en streekgebonden fingerfood
  • Duurzame wandelroutes met ecotips: om te maken, proeven en beleven
  • Verrassende stadsspelen, met of zonder GPS
  • Originele stadsbezoeken: met de step, elektrische fiets of koets
  • Culturele activiteiten: kunstexposities bijwonen, galerie bezoeken, muziekfestival meepikken
  • Verrukkelijke workshops: Belgische specialiteiten bereiden, foodpairing, cocktails maken
  • Achter de bedrijfsschermen: binnenkijken bij de haven, het station

Belgische frietjes of een 5-sterren menu?

Discover Belgium heeft sterke partnerships met lokale power ondernemers in 20 steden. We gidsen je langs historische gevels, mysterieuze steegjes en lekkere foodstops. Antwerpen, Brugge, Hasselt, Charleroi, Doornik, … Aan jou de keuze waar naartoe. We ontdekken de stad in al haar facetten en wandelen binnen in een gezellige brasserie of in een sterrenrestaurant. Zijn er speciale allergieën of diëten? Geen enkel probleem!

Business trip of groepsreis op maat

Als DMC stippelen we een totaalervaring op maat uit, in één centrumstad of in pakweg vijf topsteden. Wij vullen je reisverwachtingen met plezier in, volgens een budget dat 100% matcht. Onze event managers bereiden je unieke business trip of groepsreis tot in de puntjes voor. Vlot transport? Luxueuze verblijfplaats? Drietalige gidsen? Jij hoeft je nergens zorgen over te maken, en net als je gasten enkel te genieten van een topervaring in België!

Je team of business partners verbazen met een citytrip in België?

Destination Management Company België
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x