Teambuilding Events

Je team trakteren op een culinaire stadswandeling?
Op zoek naar originele teambuilding events?
Of lijkt een spannend stadsspel voor bedrijven je wel wat?

Discover Belgium verrast je medewerkers met een onvergetelijke teambuilding in een bruisende stadsomgeving, waar achter elke hoek wel iets te beleven valt. Géén betere beloning voor hun inzet. Géén betere manier om de teamspirit te boosten!

Verrukkelijke teambuildingactiviteiten 

Dat België een land is om je duimen en vingers bij af te likken, hoeven we je niet meer te vertellen! Discover Belgium kent de Belgische steden én hun lokale keukens als haar broekzak. En we doen niets liever dan onze smakelijke tips delen. Je nieuwe collega’s leren kennen of de huidige team vibes versterken, gaat nu eenmaal beter met een verse Brusselse wafel of zoete Gentse cuberdons in de hand. Ontdek onze culinaire stadswandelingen in meer dan 20 steden!

Pittige inspanning of pure ontspanning

Zijn je teamleden in de ban van strategische complotten of verkiezen ze een rustige wandeling met culinaire verrassingen? Wij hebben voor iedere groep wat in huis! Altijd met een smakelijk accent. Van Brussel tot Gent, van Antwerpen tot Luik organiseren we:

  • Stadswandelingen met verse fingerfood haltes
  • Verfijnde stadswandelingen op culinair niveau
  • Stadswandelingen met ecologische tips en adresjes
  • Wandelroutes langs culturele pareltjes, legendes en folklore
  • Mysterieuze stadsspelen, bikkelharde competitie of samen sterk
  • Originele workshops voor bedrijven, van ambachtelijk bier brouwen tot spectaculaire taarten bakken
  • Een originele teambuilding op maat in jouw stad

Verzot op lekker eten? Wij ook! 

Je mag er dus zeker van zijn dat onze culinaire stops tijdens je teamevent of stadswandeling de moeite waard zijn. Leuven, Hasselt, Durbuy, Ieper… Dankzij onze liefde voor magnifieke gebouwen, verborgen steegjes en levendige pleinen ontdekken we samen een stad in combinatie met een gezellige brasserie of een sterrenrestaurant. Zijn er speciale diëten of allergieën? Geen enkel probleem!

High energy of zalig genieten?

Wil je wat peper in de stadswandeling steken of liever rustig genieten? Is je team al een geoliede machine of wil je wat extra doe- en denkopdrachten toevoegen om elkaar beter te leren kennen? Wij stellen een plek, een activiteit en een budget voor zodat je teambuilding event op locatie tiptop matcht met al je verwachtingen.

Zorgeloos teamevent op maat

Kies zelf of je je team voorbereidt op hun unieke teamdag of je de spanning erin houdt tot nét voor de start. Onze event managers ontfermen zich met een big smile over je teambuilding event, van A tot Z. Tijdig een pauze inlassen? De glazen bijvullen? Een groepsselfie voorstellen? Alles wordt tot in de puntjes geregeld zodat jullie voluit kunnen genieten van een zorgeloos event.

 Goesting om je team te verrassen met een originele teambuilding?Teambuilding Events
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x