Incentive Events

Je trouwe klanten verwennen met een culinair stadsbezoek?
Op zoek naar originele incentives voor je dealers?
Of je sales representatives een luxueuze teamdag schenken?

Discover Belgium verrast je klanten, dealers, leveranciers, partners of sales teams met een onvergetelijk incentive event waarbij we de smaakpapillen prikkelen. Géén betere manier om hun dedication te erkennen. Géén betere manier om hen te bedanken!

Originele incentives in België

Liefde gaat door de maag dus waarom je gasten niet bedanken in een mooi stadsdecor in combinatie met lekkere streekproducten? Antwerpse handjes, Gentse waterzooi, Luikse wafels, … Discover Belgium organiseert culinaire stadswandelingen in zo’n twintig Belgische topsteden. Wij zorgen voor leuke gidsen (beloofd!) die je meenemen in legendarische stadsverhalen gecombineerd met lokale lekkernijen.

Rustige wandelingen of pittige routes

Wil je jouw gasten trakteren op een rustige culinaire wandeling waarbij ze de voetjes onder tafel schuiven? Of toch liever een pittige route met bloedstollende GPS-spelen? Wij hebben uiteenlopende incentive formules in huis! Altijd met aandacht voor de smaakpapillen. Van Aalst tot Oostende, van Mechelen tot Spa organiseren we:

  • Stadswandelingen met streekgebonden drankjes en hapjes
  • Culinaire wandelingen met kwaliteit en klasse
  • Stadswandelingen boordevol eco-tips en hippe adresjes
  • Wandelroutes langs cultuur- en architectuurparels
  • Spannende GPS spelen of old school stadsspelen
  • Heerlijke workshops, van pralines maken tot nooit geproefde foodpairing

Een favoriete Belgische stad kiezen? Wel euh…

Brussel, Namen, Bergen, Doornik… Elke stad heeft z’n charme met verborgen hoekjes en lekkere adresjes. Dankzij onze fascinatie voor historische architectuur, sprookjesachtige straatjes en bruisende markten kunnen we je met gemak een locatie op maat aanbevelen. Wij stellen een plaats, een incentive activiteit en een budget voor dat 100% matcht met je doelen en verwachtingen. We geven met plezier extra aandacht aan eventuele allergieën, verschillende talen of toegankelijkheid.

Onvergetelijke incentive dag organiseren

Staat er een incentive op de planning? Onze business event managers ontfermen zich met een big smile over je evenement, van A tot Z. Een trendy uitnodiging versturen? Een luxueus ontbijtbuffet aanbieden? Een meeting vooraf of overnachtingen regelen? Een groepsfoto voorstellen? Alles is bespreekbaar en wordt tot in de puntjes geregeld. Jij hoeft alleen in te stappen en genieten van de positieve vibes. Welkom!

Je klanten, partners of team trakteren op een incentive event?

Incentive Events
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x