Meeting Events

Je buitenlandse gasten ontvangen op een hippe vergaderlocatie?
Je collega’s laten vergaderen in een mooie meeting room?
Of je team verrassen met een opleiding op een geheime locatie?

Discover Belgium gidst je door de ontelbare meeting locaties in 20 Belgische topsteden. Een kleine meeting room of een grote vergaderzaal regelen? Uw meeting combineren met een stadsspel of culinaire wandeling? Géén betere manier om elkaar te informeren. Géén betere plek om elkaar te inspireren!

In de spotlight op locatie

Plannen, brainstormen, presenteren… Als onderneming doe je er alles aan om op scherp te staan. Waarom niet samenkomen op een originele plek? Discover Belgium heeft een ruime waaier aan mooie vergaderlocaties. Een industriële loft of een hotel met zicht op de skyline? Met of zonder overnachtingsmogelijkheid? Geef de organisatie van je volgende meeting event uit handen en laat een blijvende indruk na bij je gasten!

Traditioneel vergaderen of ongewoon meeten

Workshops geven, toekomstplannen uit de doeken doen of jaarlijkse cijfers op je team loslaten? Dankzij een toplocatie hebben zo’n belangrijke boodschappen nog meer impact op je publiek. Wij hebben unieke meeting adresjes in 20 Belgische steden. Pal in het centrum of in een rustig gelegen wijk. Van Brussel tot Antwerpen, van Gent tot Leuven bieden we je naast een fantastische plaats ook volgende support aan:

  • Professioneel presentatiemateriaal: easy to connect screen, microfoon, boxen
  • Custom inrichting:
  • Traditionele vergadertafels en stoelen
  • Hippe standing desks of inspirerende eilandopstellingen
  • Catering:
  • Snel en simpel: ontbijtbuffet, broodjeslunch, food truck
  • Uitgebreid en luxueus: driegangenlunch, receptie, walking dinner
  • Vlotte bereikbaarheid met openbaar vervoer en/of parkeermogelijkheid
  • Overnachting, luchthavenvervoer, vervoer
  • Events: stadsspel, GPS spel, culinaire wandelingen

Mooie meeting rooms in België

Een hippe loft, een vierkantshoeve of een imposante kerk? Een meetinglocatie moet inspireren, prikkelen en enthousiasmeren. Discover Belgium weet welke bijzondere vergaderlocaties je mond doen openvallen. Wij stellen met plezier een stad, een unieke ruimte en een budget voor dat volledig matcht met je verwachtingen.

Vergaderen en ontspannen

Onze event managers ontfermen zich over je bijeenkomst, van A tot Z. Een stijlvolle invite? Tiptop signalisatie? Een receptie met streekproducten? Een culinaire wandeling? Discover Belgium proeft haar vergaderlocaties altijd voor. Over de catering hoef je je dus géén zorgen te maken! Ook allergieën en toegankelijkheid ontsnappen niet aan onze aandacht. Alles wordt tot in de puntjes geregeld. Jij hoeft je alleen te focussen op het topic van de dag.

Meeting, opleiding of congres op een unieke en inspirerende locatie?

Meeting Events
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x