BELGISCHE GESCHENKMANDEN

BELGISCHE GESCHENKMANDEN

Een geschenkmand is een origineel cadeau in heel wat situaties! Maar welke kiezen? Discover Belgium helpt je graag verder! Ontdek op deze pagina onze verschillende geschenken.

1) Biologische geschenkmanden

Op zoek naar enkel biologische streekproducten afkomstig van duurzame Belgische producenten? Kies uit onze Biologische cadeaumanden.

'Bionella' - BIO

Bionella droomt in kleur. Ze houdt van nieuwe producten te ontdekken die de natuur te bieden heeft. Zo ook een kleurrijk mandje dat de smaakpapillen zal verrukken!
Het beste van biologische producten in één mandje.

Biologische geschenkmanden door Discover Belgium.

'BE-HERE'

Proef van al het lekkers dat de Be-Here site te bieden heeft. Ontdek bedrijven die zich bezig houden met duurzame voeding, projecten die gericht zijn op de sociale economie en die werkgelegenheid genereren.

Biologische geschenkmanden door Discover Belgium.

Ontdek alle biologische cadeaumanden

2) Ontbijtmanden

Een evenwichtig en lokaal ontbijt om de dag te beginnen! Op zoek naar geschenkmanden in de vorm van een heerlijk ontbijt? Discover Belgium heeft wat je zoekt. Ontdek ons aanbod aan ontbijtmanden:

Ontbijtmand - BIO

Een assortiment van artisanale streekproducten, enkel van biologische oorsprong. Ideaal om de dag goed te beginnen. Om er met z'n tweeën, met het gezin of met collega's samen van te genieten.

Ontbijtmand door Discover Belgium.

Ontbijtmand Deluxe

Deze ontbijtmand Deluxe bevat een assortiment artisanale streekproducten om de dag goed te beginnen. Om met z'n tweeën, met het gezin of met collega's samen van te genieten.

Ontbijtmand door Discover Belgium.

3) Aperoboxen

Graag iemand of jezelf plezieren met een verrukkelijke apero? Discover Belgium heeft wat je zoekt. Ontdek ons aanbod aan aperoboxen. Geniet van een lekker alcoholisch of non-alcoholisch aperitief en zoute chips en koekjes.

AperoBox - Gin

De ginversie van de aperitiefbox, een verkorte versie van de beste streekproducten voor jouw aperitief. Geniet ervan met familie, vrienden of collega's.

Aperobox door Discover Belgium.Deze cadeaubox bekijken

AperoBox - Alcoholvrij

Een alcoholvrije en biologische versie van de beste streekproducten voor jouw aperitief. Om van te genieten samen met collega's, vrienden of familie.

Aperobox door Discover Belgium.Deze cadeaubox bekijken

Ontdek alle apero cadeauboxen

Twijfel je? Last van keuzestress?

Discover Belgium helpt je graag verder met het samenstellen of kiezen uit onze geschenkmanden. Neem hiervoor contact op via telefoon of mail!.


4) Themamanden

Geen idee wat kiezen of wil je zelf verrast worden? Ga voor één van onze themamanden! Geschenkmanden met hun eigen persoonlijkheid. Ontmoet Louis, Gilbert en vrienden.

Geschenkmand 'Louis'

Voor Louis is gulzigheid zeker geen slechte eigenschap! Het ontdekken van nieuwe smaken is een passie voor hem.

Thema geschenkmand door Discover Belgium.

Geschenkmand 'Gilbert'

Verdient jouw collega of vriend(in) ook eens een leuke attentie? Schenk deze selectie van heerlijke artisanale en biologische Belgische producten.

Thema geschenkmand door Discover Belgium.

5) Best of Belgium biermanden

Ben je op zoek naar een verzameling Belgische producten uit de vier windstreken? Kies uit onze Best of Belgium biermanden. De beste Belgische dranken, verzameld in verschillende geschenkmanden per regio.

Biermand 'Best of Belgium'

Een originele verzameling van de heerlijkste biertjes gebrouwen in verschillende micro-brouwerijen in België. Een geschenkmand die ieders dorst weet te lessen!

Biermand door Discover Belgium.

Biermand 'Best of Brussels'

Bevat een originele verzameling van de lekkerste bieren die er in Brussel te vinden zijn. De perfecte geschenkmand voor de levensgenieter en de bierliefhebber!

Biermand door Discover Belgium.

6) Wijnboxen

Graag iemand of jezelf een wijnbox cadeau doen? Discover Belgium heeft wat je zoekt. Van bubbels en wit tot rood en rosé. Ontdek ons aanbod aan heerlijke wijnboxen.

Bubbels, witte & rosé wijn

Een trio van smakelijke wijnen uit België. Een mooi wijnpakket dat wijnliefhebbers zeker zal smaken!

Wijnboxen door Discover Belgium.

Wijnbox Wit & Rood - BIO

Een duo van smakelijke wijnen uit België.
Een geschenk dat wijnliefhebbers zeker zal bevallen!

Wijnboxen door Discover Belgium.

Ontdek alle wijn cadeauboxen

7) Geschenkmand zelf samenstellen

Wil je liever zelf een geschenkmand samenstellen? 

Stap 1: Kies jouw cadeaumand

Laat je inspireren door onze geschenkmanden: vintage geschenkdoos, grijze rieten mand, zwarte aperobox, houten wijndoos of zwarte wijndoos.

Vintage geschenkdoos

Vervaardigd uit natuurlijk golfkarton en bovendien 100% recycleerbaar en ecologisch.

Vintage geschenkdoos van Discover Belgium.

Grijze rieten mand

Stevige rieten mand in 'gewassen' grijs. Kan erna nog dienst doen als opbergdoos.

Vintage geschenkdoos van Discover Belgium.

Stap 2: Vul jouw geschenkmand vol goeds!

Bij Delicious Belgium bieden we voor een gamma aan producten op basis van een aantal criteria die ons nauw aan het hart liggen: Belgisch, artisanaal, biologisch, duurzaam en ecologisch. Vul jouw cadeaumand met lekkere streekproducten uit volgende categorieën: 

Twijfel je? Last van keuzestress?

Discover Belgium helpt je graag verder met het samenstellen of kiezen uit onze ontbijtmanden, biermanden, aperoboxen of andere geschenkmanden. Neem hiervoor contact op via telefoon of mail!.

Geschenkmanden | Discover Belgium

Volg ons op: Facebook, Instagram, LinkedIn of Twitter.

BELGISCHE GESCHENKMANDEN
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x