BELGISCHE GESCHENKMANDEN

ORIGINELE RELATIEGESCHENKEN VOOR BEDRIJVEN

Ben je voor je bedrijf op zoek naar een origineel, gastronomische en geëngageerd geschenk om je medewerkers, klanten of partners te bedanken?

Een geschenkmand is een origineel cadeau in heel wat situaties! Maar welke kiezen? Discover Belgium helpt je graag verder! Ontdek op deze pagina onze verschillende geschenken.


1) Best of Belgium souvenirs 

Op zoek naar een leuk cadeau met Belgisch lekkers om je internationale klanten of medewerkers te bedanken voor hun deelname aan jouw event? Kies uit onze originele voorstellen van souvenirs in combinatie met Belgische lekkernijen.  

Koffiekop Brussels & Belgische chocolade 

Speelkaarten Manneken Pis & Belgisch snoep

Dit origineel geschenk ontdekken

Ontdek alle Best of Belgium souvenirs


2) Best of Belgium geschenkmanden

Geen idee wat kiezen of wil je zelf verrast worden? Ga voor één van onze themamanden! Geschenkmanden met hun eigen persoonlijkheid. Ontmoet Julien, Marcel en vrienden.

Geschenkmand 'Julien'

Deze originele geschenkmand vol lekkers uit Brussel bevat een selectie van heerlijke artisanale en biologische Belgische producten.

Geschenkmand 'Marcel'

In deze originele geschenkmand vol lekkers uit Brussel zit naast een heerlijk Brussels Aperitief ook een selectie van heerlijke artisanale en biologische Belgische producten.


De 'Marcel' mand bekijken


3) Aperoboxen

Graag iemand of jezelf plezieren met een verrukkelijke apero? Discover Belgium heeft wat je zoekt. Ontdek ons aanbod aan aperoboxen. Geniet van een lekker alcoholisch of non-alcoholisch aperitief en zoute chips en koekjes.

AperoBox - Gin

De ginversie van de aperitiefbox, een verkorte versie van de beste streekproducten voor jouw aperitief. Geniet ervan met familie, vrienden of collega's.

Aperobox door Discover Belgium.Deze cadeaubox bekijken

AperoBox - Alcoholvrij

Een alcoholvrije en biologische versie van de beste streekproducten voor jouw aperitief. Om van te genieten samen met collega's, vrienden of familie.

Aperobox door Discover Belgium.Deze cadeaubox bekijken

Ontdek alle apero cadeauboxen


4) Wijnboxen

Graag je klanten of medewerkers een heerlijke wijnbox cadeau doen? Discover Belgium heeft wat je zoekt. Van bubbels en wit tot rood en rosé. Ontdek ons aanbod aan heerlijke wijnboxen.

Belgische Bubbels

Een trio van heerlijke kwaliteitsschuimwijn wijnen uit België. Een mooi wijnpakket dat wijnliefhebbers zeker zal smaken!

Deze cadeaubox bekijken

Wijnbox Wit & Rood 

Een duo van smakelijke wijnen uit België.
Een geschenk dat wijnliefhebbers zeker zal bevallen!

Deze cadeaubox bekijken

Ontdek alle wijn cadeauboxen


Twijfel je? Last van keuzestress?

Wij helpen je graag verder met het samenstellen of kiezen uit onze aperoboxen, wijnboxen, of andere geschenkmanden. Neem hiervoor contact op via telefoon of mail!.

Geschenkmanden | Discover Belgium

Dieudonné Lefèvrestraat 4,
1020 Brussel

Openingsuren: van 9u tot 17u

BE 0715 833 868

Tel: +32 (0)2 227 46 75
Mail: delicious@discover-belgium.be

Volg ons op: Facebook, Instagram, LinkedIn of Twitter.


BELGISCHE GESCHENKMANDEN
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x