Smaakvol stadsspel in Brussel (&Escape room)

Brussel spelenderwijs proeven en ontdekken 

Zin om Brussel op een leuke en smaakvolle manier te leren kennen? Ontdek de meest interessante plekjes van de stad en speel het leuke stadsspel samen met je collega’s met de binnenstad als decor. Tussendoor hou je halt voor het proeven van lokale lekkernijen en schuif je aan tafel voor een heerlijke taart met koffie. Kortom, een uniek recept voor een onvergetelijke dag!

Hoe Brussel ontdekken tijdens een smaakvol stadsspel?
Brussel is als hoofdstad van Europa een multiculturele ontmoetingsplaats, en dat merk je wanneer je door de stad wandelt. Elke buurt heeft zo zijn eigen identiteit. Met de majestueuze Grote Markt, het indrukwekkende stadhuis, Manneken Pis, het imposante justitiepaleis, de gezellige Marollen, de Rue des Bouchers met zijn typische Brusselse restaurantjes, de koningsgalerijen, etc., heeft Brussel bovendien enkele pareltjes van bezienswaardigheden in huis. Dit en zoveel meer ontdek je tijdens ons spannend stadsspel in hartje Brussel.

Welk spel wordt er gespeeld? Wat zijn de opdrachten? 
De groep wordt verdeeld in kleinere groepjes van 5-6 personen. Tijdens een korte briefing legt onze event manager het doel en de verschillende opdrachten van het spel uit: quiz, fotoreportage, puzzel, proeftest van lokale lekkernijen, … De opdrachten worden bepaald in functie van de tijd en het afgelegde parcours. Tijdens dit stadsspel ontdek je ook tal van historisch interessante bezienswaardigheden en word je 'lekker' verwend.

Op het einde van het event wordt de groepswinnaar verkozen en ontvangt de groep een leuke prijs. Het is een unieke mix om je collega’s op een andere manier te leren kennen.

Voorbeeldprogramma van een smaakvol stadsspel in Brussel:

 • 14u00: verwelkoming door onze event manager en uitleg van het stadsspel
 • 14u15: stadsspel met verschillende opdrachten en halte voor het proeven van lokale lekkernijen
 • 15u15: halte voor taart en koffie (of drankje met Belgische tapas)
 • 15u45: vervolg van het stadsspel met opdrachten en halte voor het proeven van lokale lekkernijen
 • 16u45: afsluiting van het stadsspel met een streekbiertje en prijsuitreiking  
 • 17u00: einde van het event

Duur: 3 uur

Prijs: vanaf € 53 per persoon*

*Prijs geldig vanaf 20 deelnemers. Voor groepen vanaf 50 personen, aangepaste prijzen op aanvraag. De prijzen zijn exclusief btw.

Inbegrepen:

 • Stadsspel met een 'lekkere' hoofdprijs
 • Proevertjes langsheen het parcours
 • Taart met koffie/thee
 • Streekbiertje
 • Begeleiding door onze event manager tijdens het hele event 
 • Organisatie, coördinatie en logistiek van het event
 • Garantie op een fijne tijd

Bijkomende info:

 • Het stadsspel kan zowel ’s middags als ’s avonds.
 • Op deze formule zijn tal van aanpassingen mogelijk.
 • Het  stadsspel kan eveneens gecombineerd worden met een lunch of diner in verschillende restaurants. Ontdek het uniek culinair stadsspel in Brussel.

Smaakvol stadsspel & Escape room in Brussel

Wil je de stad spelenderwijs proeven en ontdekken met een finale ontsnapping in de escape room. Spanning, plezier, teamspirit en creativiteit ten top!

Zin in een dagje vol spanning met je team? Trek op verkenning in de stad en speel het spannende stadsspel. We houden de spanning erin tot op het einde want daarna trek je de escape room in. En probeer daar maar eens uit te raken binnen de opgegeven tijd.

Laat je samen met collega's opsluiten in een mysterieuze escape room. Je hebt slechts 60 minuten de tijd om uit deze escape room te ontsnappen door een hele reeks gevarieerde puzzels op te lossen. Samenwerking en inventiviteit zijn hiervoor cruciaal.

Kortom een heerlijk, uniek en spannend teambuilding event! 

Duur: + 1,5 uur bij bovenstaand programma 

Prijs: + € 25 per persoon* op bovenstaande prijs

Wens je meer informatie over dit  smaakvolle stadsspel (& escape room) in Brussel, contacteer ons of neem een kijkje bij onze veelgestelde vragen. Je kan ons eveneens bereiken per telefoon op +32 (0)2 227 46 75 van ma tot vrij van 09u tot 17u.
Smaakvol stadsspel in Brussel (&Escape room)
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x