Unieke boottocht in Brussel

Een unieke ontdekking van Brussel te voet en op het water

Hou je van een vleugje cultuur? Maar ook van lekker eten? Dan is onze ontdekkingstocht door Brussel, inclusief boottocht op de Brussels By Water, de ideale activiteit om samen met jouw collega’s te doen!

Bel ons: +32 2 227 46 75Doe een groepsaanvraag!

Stadswandeling inclusief boottocht in Brussel!

Tijdens deze unieke stadswandeling ontdek je samen met jouw collega's de stad en scheep je in voor een leuke boottocht op het kanaal Brussel-Vilvoorde. Tijdens het bootvaren geniet je van een heerlijk aperitiefje. Onze ervaren gids laat je in groep kennismaken met de culturele en gastronomische geheimen van Brussel, naast en op het water. Tijdens deze ontdekkingstocht grasduinen we in het rijke verleden van de stad en ontdekken we de boeiendste en fijnste plekjes van Brussel. 

Na de ontspannende boottocht, trekken we naar het historische stadscentrum of naar de Tour & Taxis-site. Je proeft er lokale streekproducten en geniet van een heerlijke lunch. Bekijk hieronder een voorbeeldprogramma.

Voorbeeldprogramma:

Enkel B2B | Duur: 5 uur | Vanaf € 85 pp.*

9u45: Verwelkoming door onze gids/event manager.

10u00: Boottocht Brussel/Vilvoorde (heen en terug) met deskundige uitleg door onze gids (optie: aperitief / drankje aan boord).

12u00: Begeleide wandeling naar de Tour & Taxis-site OF het centrum van Brussel.

12u30: Lunch (hoofdgerecht en dessert) in een zorgvuldig uitgekozen restaurant op de Tour & Taxis-site OF in het centrum van Brussel.

14u00: Vervolg van de stadswandeling met enkele proevertjes onderweg.

15u00: Einde van het event.

Doe een groepsaanvraag!


*Prijs geldig vanaf 20 deelnemers. Voor groepen vanaf 50 personen, aangepaste prijzen op aanvraag. De prijzen zijn exclusief BTW. Bovendien is op deze formule tal van aanpassingen mogelijk, bijvoorbeeld spelvorm, upgrade restaurant, upgrade menu, extra rondje boot varen enzoverder.

"Avond op maat! Zeer gepassioneerde en toegankelijke gids, de boottocht in Brussel was zeer aangenaam met uitstekende ‘kapitein’ die een zeer goede uitleg gaf. De restaurants waren zeer goed, alles viel mooi binnen de voorziene tijdsspanne. Er zat een organisatie achter!" - Aannemer Haven Antwerpen.

Boot varen of boottocht in Brussel door Discover Belgium.

Boot varen of boottocht in Brussel door Discover Belgium.

Wie is Discover Belgium?

België, een land met een eigenzinnige maar o zo sympathieke cultuur. Het land met de lekkerste chocolade, de goudgele frietjes, de noeste wielrenners, een rijkelijke biercultuur en de zachtste dialecten.

Boot varen in Brussel gezocht? Discover Belgium wil teams en bedrijven inspireren met gezellige stadswandelingen, unieke boottochten én meer in de belangrijkste Belgische steden. We herontdekken onze architecturale pareltjes onder leiding van gepassioneerde gidsen. Honger en dorst? We houden uiteraard halt in de fijnste eetadresjes of voorzien degustaties om al onze zintuigen te prikkelen.

Ons kantoor bevindt zich op de BeHere-site, een duurzaam dorp gelegen naast Tour & Taxis, in hartje Brussel. Van hieruit organiseren we leuke boot varen, stadsspelenculinaire wandelingen, teambuildings, incentives, network- en meeting events voor nationale en internationale bedrijven. Van Oostende tot Spa, van Antwerpen tot Bastenaken, van Luik tot Leuven, van Brussel tot Gent. Discover Belgium is kind aan huis in alle Belgische (groot)steden.

Volg ons op: Facebook, Instagram of LinkedIn.

Graag meer informatie over deze stadswandeling met boottocht in Brussel? Contacteer ons of neem een kijkje bij onze veelgestelde vragen. Je kan ons eveneens bereiken per telefoon op +32 (0)2 227 46 75 van maandag tot vrijdag van 09u tot 17u.

Unieke boottocht in Brussel
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x