Culinaire wandeling in Brussel

Op culinaire ontdekkingstocht met gids in Brussel 

Hoe Brussel op een originele manier ontdekken?

Ben je op zoek naar een leuke en originele activiteit voor met je collega’s of vrienden? En wil je daarbij onze hoofdstad beter leren kennen? Dan is onze culinaire wandeling in Brussel zeker iets voor jou! Deze wandeling is een aanrader voor wie graag het nuttige aan het aangename koppelt. We vertellen het verhaal van de stad, al wandelend van het ene restaurant naar het andere. Laat Brussel je smaken!

Waar kan je in Brussel heerlijk lunchen of dineren? 

Dat Brussel heel wat te bieden heeft op zowel culinair als cultureel vlak, dat hoeft niemand te verbazen. De stad wordt wereldwijd geprezen voor de prachtige historische binnenstad en voor haar uitgebreid aanbod aan restaurants. Fijnproevers komen ruimschoots aan hun trekken, maar ook zoetekauwen vergapen zich hier aan de talrijke wafelkraampjes en chocolatiers. Onze culinaire wandeling in Brussel brengt je langs 3 zorgvuldig geselecteerde restaurants, en dit voor een voor-, hoofd- en nagerecht. Je proeft als het ware de gastronomische geschiedenis van de stad.

Maar dat is niet alles! Een professionele stadsgids brengt je ook langs tal van historische bezienswaardigheden. Want Brussel is meer dan de Grote Markt en Manneken Pis. Daarom laten we je kennismaken met andere plaatsen in hartje Brussel: de beurs, het parlement, de kathedraal van Sint-Michiel en Sint-Goedele, het Warandepark… Kortom, je leert de stad écht kennen. De combinatie van cultuur, gastronomie en ontspanning maakt van deze culinaire wandeling in Brussel een onvergetelijke ervaring!

Brussel culinair en cultureel ontdekken, én proeven? Dat kan!

Deze culinaire wandeling in Brussel is ook heel leuk als team building in combinatie met een spannend stadsspel.

Voorbeeldprogramma van een culinaire wandeling doorheen Brussel:

 • 18u00: verwelkoming door onze stadsgids
 • 18u15: start van de wandeling met gids
 • 18u45: voorgerecht in restaurant A
 • 19u30: vervolg van de wandeling met gids
 • 20u00: hoofdgerecht in restaurant B
 • 21u00: vervolg van de wandeling met gids
 • 21u30:  dessert in restaurant C
 • 22u00: einde van het event

Duur: ongeveer 4 uur

Prijs: vanaf € 76  per persoon*

*  Prijs geldig vanaf 20 deelnemers. Voor groepen vanaf 50 personen, aangepaste prijzen op aanvraag. De prijzen zijn exclusief btw.

Inbegrepen:

 • Ontdekking van de stad met een professionele gids
 • Driegangenmenu (voorgerecht, hoofdgerecht & dessert) op 3 verschillende locaties
 • Bijpassende dranken: 2 glazen wijn/pintje/soft/water + koffie/thee 
 • Begeleiding door onze gids tijdens het hele event
 • Organisatie, coördinatie en logistiek van het event
 • Garantie op een gezellige tijd

Bijkomende info:

 • Deze culinaire wandeling in Brussel kan zowel ’s middags als ’s avonds.
 • Op deze formule zijn tal van aanpassingen mogelijk.
 • In functie van je budget wordt de keuze van de restaurants, gerechten en drank aangepast

Stuur ons een groepsaanvraag

Wens je meer informatie over deze culinaire wandeling in Brussel, contacteer ons of neem een kijkje bij onze veelgestelde vragen. Je kan ons eveneens bereiken per telefoon op +32 (0)2 580 0 580 van ma tot vrij van 09u tot 17u.Tevreden klanten zijn goud waard! 
  

Positieve ervaring met Discover Belgium! Een prachtig uitzicht over Brussel, een grappige gids en lekker eten. We zijn Discover Belgium ook dankbaar voor hun flexibiliteit om bepaalde aanpassingen te doen! Een tien over de hele lijn, we zouden deze ervaring zeker aanraden!

Culinaire stadswandeling Brussel - Xylem - september 2018
  

De culinaire wandeling doorheen Brussel werd prima onthaald door de ganse groep, die bestond uit verschillende nationaliteiten. Toffe gids en prima eten! We hebben ervan genoten, graag tot een volgende keer!

Culinaire stadswandeling Brussel - Sick Team - september 2018
  

De groep vond de combinatie wandelen en dan weer ergens neerstrijken erg prettig. Het is ook een mooie gelegenheid om iedereen te spreken te krijgen omdat het erg ongedwongen gaat. Zeker een aanrader voor een eerste indruk van de stad! Marie-Rose was een prima gids, en we zijn zeer tevreden over hoe zij onze groep begeleidde!

Culinaire stadswandeling Brussel - Oranje-Nassau - juli 2018
  

De gids was absoluut een topper! Ik kan geen kritiek geven, er werd meer dan voldoende rekening gehouden met mijn wensen. Beter kan niet! Ik zou zeker en vast deze events aanbevelen aan anderen!

Culinaire stadswandeling Brussel -  Groep vrienden - juli 2018
  

Vooreerst dikke pluim voor Mia, topgids, en de wandeling is ondanks de barre koude zeker in de smaak gevallen. Bedankt voor de organisatie.

Culinaire stadswandeling Brussel - Dräger Medical - februari 2018Onze gids was absoluut een topper. Over de hele lijn een positieve ervaring, er werd meer dan voldoende rekening gehouden met onze wensen, beter kan niet. We gaan jullie zeker aanbevelen, is ondertussen al gebeurd.

Culinaire wandeling Brussel - Belfius - mei 2018

  

Voor het event , de gids, de restaurants, het parcours en de organisatie geven wij een dikke 8/10. De pralines waren een lekkere verrassing. En voor sommigen mocht de wandeling zelfs nog wat langer duren.

Culinaire wandeling Brussel - Dekra - november 2018


Culinaire wandeling in Brussel
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x