Stadsspelen Brugge

Leer de stad Brugge kennen via allerlei opdrachten en/of spelletjes! Ontdek hier ons gamma aan unieke, spannende of culinaire stadsspellen. We zorgen alsook voor leuke prijzen. Want een beetje competitie kan geen kwaad!

Ontdek de lokale gastronomie van Brugge in 3 zorgvuldig uitgekozen restaurants!

Duur: ongeveer 4 uur | Waar: overal in België

Stadsspelen Brugge gezocht? Plezier, avontuur, teamspirit, maar vooral ook gastronomisch genieten in 2 of 3 zorgvuldig geselecteerde restaurants zijn de ingrediënten van deze onvergetelijke ervaring. Onze 'stadsquizmaster' loodst jou van het ene restaurant naar het andere en ondertussen speel je een spannend stadsspel.

De groep wordt verdeeld in kleinere groepjes van 5-6 personen. Tijdens een lekker aperitiefje legt onze quizmaster het doel en de verschillende opdrachten van het spel uit: quiz, fotoreportage, puzzel, proeftest van lokale lekkernijen, … De opdrachten worden bepaald in functie van de tijd en het afgelegde parcours.

Op het einde van het event wordt de groepswinnaar bekend gemaakt en ontvangt de groep een 'lekkere' prijs. Het is een unieke mix om je collega's op een andere manier te leren kennen.

"De combinatie tussen informatie, de wandeling en maaltijden is perfect voor een geslaagd moment met collega’s." - BNP Paribas Fortis.

Een smaakvol stadsspel (& Escape room)

Duur: 3 uur | Waar: overal in België

Brugge spelenderwijs proeven en ontdekken. Ontdek de meest interessante plekjes van de stad en speel het leuke stadsspel samen met je collega’s met de prachtige binnenstad als decor. Tussendoor hou je halt voor het proeven van lokale lekkernijen en schuif je aan tafel voor een heerlijke taart met koffie. Kortom, een uniek recept voor een onvergetelijke dag!

Welk spel wordt er gespeeld? Wat zijn de opdrachten? De groep wordt verdeeld in kleinere groepjes van 5-6 personen. Tijdens een korte briefing legt onze event manager het doel en de verschillende opdrachten van het spel uit: quiz, fotoreportage, puzzel, proeftest van lokale lekkernijen, … De opdrachten worden bepaald in functie van de tijd en het afgelegde parcours. Dit smaakvolle stadsspel is het ideale teambuilding event dat je kan spelen in Brugge of andere steden in België.

Graag afsluiten met een finale ontsnapping in de escape room? Dat kan! Laat je samen met je collega's opsluiten in een mysterieuze escape room. Je hebt slechts 60 minuten de tijd om uit deze escape room te ontsnappen door een hele reeks gevarieerde puzzels op te lossen. Samenwerking en inventiviteit zijn hiervoor cruciaal. 

Voorbeeldprogramma bekijkenVrijblijvende offerte aanvragen

Stadsspelen Brugge door Discover Belgium.

De stad als decor voor jullie groepsspel! Verschillende groepen nemen het tegen elkaar op in onze grote stadsspelarena. Onze twee bovenstaands stadsspellen kunnen gespeeld worden binnen verschillende steden in België. Daarnaast bieden we ook een interactief stadsspel in het hartje van België, namelijk Brussel.

Ontdek ons stadsspel in het hartje van België!

Duur: 2 à 4 uur | Groep: 2 tot 6 personen | 100% Corona-proof

Ontdek met je collega's Brussel op een ludieke manier dankzij deze interactieve tour. Met behulp van een app op je smartphone, wandel je op eigen tempo langsheen de 20 leukste en mooiste plekjes van de historische binnenstad. Dankzij geolocalisatie zal onze vriend Julien, een echte Brussel-kenner, jullie naar allerlei bekende maar ook minder gekende bezienswaardigheden begeleiden.

Naast een korte uitleg en grappige anekdotes, staat er ook een leuk stadsspel op het programma. Raadsels kraken, puzzels maken, informatie zoeken, originele selfies nemen... ze maken er een spannende en ludieke ontdekkingstocht van. Brusselse specialiteiten proeven hoort er uiteraard ook bij. Een lekkere lunch, een dorstlessend biertje en heerlijke chocolade. Of kies voor Brusselse lekkernijen verzameld in een geschenkpakket.

Wie is Discover Belgium?

België, een land met een eigenzinnige maar o zo sympathieke cultuur. Het land met de lekkerste chocolade, de goudgele frietjes, de noeste wielrenners, een rijkelijke biercultuur en de zachtste dialecten.

Stadsspelen Brugge gezocht? Discover Belgium wil teams en bedrijven inspireren met gezellige stadswandelingen en originele stadsspellen in de belangrijkste Belgische steden. We herontdekken onze architecturale pareltjes onder leiding van gepassioneerde gidsen. Honger en dorst? We houden uiteraard halt in de fijnste eetadresjes om al onze zintuigen te prikkelen.

Ons kantoor bevindt zich op de BeHere-site, een duurzaam dorp gelegen naast Tour & Taxis, in hartje Brussel. Van hieruit organiseren we leuke stadsspelen, culinaire wandelingen, teambuildings, incentives, network- en meeting events voor nationale en internationale bedrijven. Van Oostende tot Spa, van Antwerpen tot Bastenaken, van Luik tot Leuven, van Brussel tot Gent. Discover Belgium is kind aan huis in alle Belgische (groot)steden.

Stadsspelen Brugge en meer!

Naast stadsspellen bieden we alsook volgende activiteiten aan binnen verschillende steden in België: teambuildings in coronatijden, stadswandelingen, Belgische smaakworkshops, culturele ontdekkingen, boottochten en Eco Tours.

Discover Belgium in beeld:

Stadsspelen Brugge door Discover Belgium.

Stadsspellen Brugge | Discover Belgium

Dieudonné Lefèvrestraat 4,
1020 Brussel

Openingsuren: van 9u tot 17u

Btw: BE 0715 833 868

Bel ons: +32 (0)2 227 46 75
Mail ons: info@discover-belgium.be

Volg ons op: Facebook, Instagram, LinkedIn of Twitter.

Stadsspelen Brugge
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x