Teambuilding Leuven

Ben je voor je bedrijf op zoek naar een leuke teambuilding in Leuven? 

België, een land met een eigenzinnige maar o zo sympathieke cultuur. Het land met de lekkerste chocolade, de goudgele frietjes, de noeste wielrenners, een rijkelijke biercultuur en de zachtste dialecten. 

Discover Belgium wil teams en bedrijven inspireren met gezellige stadswandelingen en originele stadsspelen in de belangrijkste Belgische steden. We herontdekken onze architecturale pareltjes onder leiding van gepassioneerde gidsen. Honger en dorst? We houden uiteraard halt in de fijnste eetadresjes om al onze zintuigen te prikkelen.

Ons kantoor bevindt zich op de BeHere-site, een duurzaam dorp gelegen naast Tour & Taxis, in hartje Brussel. Van hieruit organiseren we leuke teambuildings, incentives, network- en meeting events voor nationale en internationale bedrijven. Van Oostende tot Spa, van Antwerpen tot Bastenaken, van Luik tot Leuven, van Brussel tot Gent. Discover Belgium is kind aan huis in alle Belgische (groot)steden. 

Een event voor 20 personen of een bedrijfsevenement van 200 personen? Wij hebben nu al zin om jouw activiteit te organiseren. Met een big smile natuurlijk.

Op zoek naar een originele teambuilding of memorabel teamuitje in Leuven? 

teambuilding Leuven

Discover Delicious Belgium, thuis in meer dan 20 steden

Ontdekken, proeven en beleven, dat is waar de Discover Belgium evenementen voor staan. Culinaire & smaakvolle stadswandelingen, spannende stadsspelen, eco & culturele ontdekkingen en talrijke Belgische smaakworkshops vormen samen het Discover Belgium menu. Met onze teamevents zijn aan huis in meer dan 20 Belgische steden!

Ontdek de meer dan 20 steden

Teambuildings

Discover Belgium staat voor een persoonlijke aanpak en een professionele begeleiding op maat van je bedrijf en organisatie. Een uitstekende kwaliteit afleveren en een service garanderen van A tot Z? Dat vinden wij evident!

Als ware ontdekkingsreizigers gaan we elke dag op verkenning en avontuur. Want als trotse Belgen kennen we ons thuisland en haar bloeiende steden by heart. Kuieren in gezellige buurten, neerploffen in authentieke eetcafés of botsen op stoere graffiti om de hoek. Met Discover Belgium willen we jou, je groep, je team, je klanten of je partners graag dezelfde verwondering, verbazing en amusement gunnen. 

Ontdek ons aanbod aan teambuilding activiteiten hier!

Teambuildings | Culinaire wandelingen

Verzameling van stadswandelingen steeds in combinatie met heerlijke lokale specialiteiten, drank en eten. Teamuitje plannen? Ga op culinaire ontdekking in België’s mooiste steden!

Bierwandelingen met zytholoog

Teamevents uniek voor Brussel:

Op geuzetour in de Brusselse brouwerijen

Teambuilding Leuven

Teambuildings | Stadsspellen

De stad als decor voor jullie groepsspel! Verschillende groepen nemen het tegen elkaar op in onze grote stadsspelarena. Via allerlei opdrachten en/of spelletjes de stad ontdekken en meer te weten komen over haar inwoners en haar verleden. Ook proeven van al wat lekker is, mag zeker niet ontbreken. We zorgen voor leuke prijzen. Want een beetje competitie kan geen kwaad!

Smaakvolle stadsspellen & escape rooms

Teamuitjes uniek voor Brussel:

Teambuilding Leuven

Teambuildings | Belgische smaakworkshops

Teamevents om duimen en vingers bij af te likken! Culinair genieten staat hier voorop. Tijdens deze gezellige events maken we kennis met Belgische wijnen, bieren, chocolade, whisky of … . Dit alles onder deskundige begeleiding zodat je leert proeven als een echte expert. Laat de Bourgondiërs maar naar boven komen. Smakelijk!

Teambuilding Leuven

Teambuildings | Culturele ontdekkingen

Een specifiek onderwerp als rode draad doorheen deze boeiende uitstappen. We nemen jouw collega's of klanten op sleeptouw en dompelen ze onder in een cultureel bad. We leiden je langsheen architecturale pareltjes, prachtige musea of culturele rijkdommen,… . Teambuilding activiteiten gezocht? Ontdek de verborgen schatten in Antwerpen, Gent, Leuven, Brussel, Brugge, Luik, …

Teambuildings | Boottochten - teambuilding uniek voor Gent

Tijdens deze unieke stadswandeling ontdek je de historische binnenstad en scheep je in voor een leuke boottocht in Gent.

Hou je van een vleugje cultuur? Maar ook van lekker eten? Dan is onze ontdekkingstocht door Gent, inclusief boottocht op de Gentse bootjes, de ideale teambuilding activiteit om samen met je collega’s te doen. Gent heeft dan ook zoveel te bieden.

Teambuilding in Gent

Wens je meer informatie over een workshop, teamuitje of event? Contacteer ons of neem een kijkje bij onze veelgestelde vragen. Je kan ons eveneens bereiken per telefoon op +32 (0)2 227 46 75 van ma tot vrij van 09u tot 17u.

Discover Belgium | Teambuilding Leuven

Discover Belgium staat garant voor de piekfijne organisatie van originele, culinaire en culturele city events. Heerlijke Belgische producten en verrassende geschenkmanden vind je in onze Delicious Belgium webshop. Zo zijn wij al 10 jaar lang de referentie bij het ontdekken van Belgische steden en hun smaken!

Sinds 2020 vertoeven we op de Be-Here site, een nieuw duurzaam dorp gelegen in Laken (Brussel)  naast Tour & Taxis. Kom je graag eens langs om jouw evenement te bespreken? De deur staat open, de koffie staat klaar!

BE-HERE
Dieudonné Lefèvrestraat 4
1020 Brussel

Openingsuren: van 9u tot 17u

Telefoon: +32 (0)2 227 46 75
Email: info@discover-belgium.be
BTW: BE 0715 833 868

Vervoer, hoe kan je ons bereiken?

Met het openbaar vervoer: Metro station Pannenhuis -  lijn 6
Met de auto: Google maps
Er is parkeergelegenheid in de omliggende straten. Vergeet je parkeerschijf niet!


Teambuilding Brussel

Teambuilding Leuven
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x